Νέα υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα Citroën Γιαννίρης

By  |  0 Comments

Η Citroën, ανακοίνωσε την εκκίνηση των εργασιών της νέας υπερσύγχρονης κάθετης μονάδας Citroën Γιαννίρης στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σκοπός είναι η ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Μάρκας στην ανατολική πλευρά της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Αποστολή της Citroën Γιαννίρης είναι να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία της Citroën. Τόσο κατά την αγορά ενός Citroën όσο και μετά από αυτήν, δημιουργώντας μια ειλικρινή, αναλλοίωτη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η Citroën Γιαννίρης διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, μέσα από συνεχείς επενδύσεις, οργάνωση και εκπαίδευση του προσωπικού της. Οι εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν συνολική έκταση 2.000 τ.μ. και είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τα νέα πρότυπα εταιρικής ταυτότητας της Μάρκας, συνδυάζοντας κορυφαία λειτουργικότητα με πολύ φιλόξενο και άνετο περιβάλλον για τους υποψήφιους πελάτες. Οι εγκαταστάσεις φιλοξενούν έναν εντυπωσιακά μεγάλο εκθεσιακό χώρο με πλήρη γκάμα μοντέλων, επιβατικών & επαγγελματικών, εξουσιοδοτημένο συνεργείο και φανοποιείο, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ, καθώς και τμήματα επαγγελματικών οχημάτων και ανταλλαγών. Με ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα, η Citroën Γιαννίρης διαθέτει εγκαταστάσεις σε κομβικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο.

Η πολυετής παρουσία της Citroën Γιαννίρης στο χώρο της αυτοκίνησης και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί, δίνουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών με συνέπεια και σεβασμό.

Η Citroën Γιαννίρης, Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής Citroën από το 1985, αποτελεί μια από τις ιστορικότερες και πιο αξιόπιστες αντιπροσωπείες αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στον τομέα των πωλήσεων καθώς και του after sales.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ι&Α ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ Α.Ε.

Επίσημος Διανομέας CITROËN

9ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55 535

(έναντι των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής)

Τηλ.: 2310 489100,

https://gianniris.citroen-hellas.gr/

E-mail: info@gianniris.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.