Ανάβαση Πάρνηθας στις 6 Ιουνίου

By  |  0 Comments

Η σχεδίαση της διάσημης και ιδιαίτερα δημοφιλούς εκδήλωσης προχωράει κανονικά. Σε συνεννόηση με τον δήμαρχο, αποφασίστηκε να μετατεθεί η ημερομηνία της εκδήλωσης από τις 30/5 στις 6/6. Η Ανάβαση Πάρνηθας η πιο διάσημη ανάβαση της Αττικής, που αναβίωσε η ΦΙΛΠΑ πριν από 4 χρόνια, είναι μια εκδήλωση που πολλοί φίλοι της λέσχης περιμένουν με αγωνία κάθε χρόνο.

Η συναρπαστική ανάβαση διοργανώνεται με συνέπεια και με μεγάλη επιτυχία από τη λέσχη πάνω στην κλασσική διαδρομή που έχει αφήσει εποχή! Ο αλυτάρχης κρατάει τον σχεδιασμό μυστικό αλλά μας έδωσε κάποιες πληροφορίες που μοιραζόμαστε εδώ μαζί σας.

Η εκκίνηση φέτος θα γίνει στις 12.00 από το Μετόχι, ένα σημείο περίπου ένα χιλιόμετρο μετά το τελεφερίκ, όπου θα προηγηθεί μια εκδήλωση στη μνήμη των παλιών αγωνιζομένων. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός στη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο τερματισμός θα γίνει στο καταφύγιο Μπάφι.

Στη διαδρομή θα γίνουν 4 ΕΔΑ με τις ανάλογες χρονομετρήσεις. Τα πρώτα 6 πληρώματα θα βραβευθούν. Δοκιμάστε τις δυνατότητες σας εκεί όπου οι πιο διάσημοι οδηγοί αγώνων έχουν περάσει και έχουν αφήσει το στίγμα τους! Κρατήστε την ημερομηνία στο αγωνιστικό σας καλεντάρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.