Και πάλι karting στην Κρήτη

By  |  0 Comments

Μετά από 17 χρόνια, ο παλμός του Ελληνικού karting χτυπά και πάλι στην Κρήτη. Η Rotax Hellas το Σάββατο (22 Μαΐου) διοργανώνει τον πρώτο φετινό αγώνα του I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge στα Χανιά στην Pista Park. 

Ο τοπικός πυρήνας με 11(!!!) οδηγούς δήλωσε ”παρών”, στον αγώνα επιβεβαιώνοντας με αυτή του την συμμετοχή την ανάγκη των φίλων του karting στην περιφέρεια για ”επίσημες” ασφαλείς διοργανώσεις και την εμπιστοσύνη του στα κορυφαία και αξιόπιστα προϊόντα της Rotax. Δώδεκα οδηγοί από την Αθήνα και τέσσερις από το Ισραήλ αποτελούν το σύνολο που στην κυριολεξία τα ονόματά τους θα συνδυαστούν με την επίτευξη του στόχου της Rotax Hellas: ”…Την επανίδρυση του αγωνιστικού karting, στην Κρήτη…”
Ο CEO της Rotax Hellas, Δημήτρης Γαλάτσης που ήδη βρίσκεται στην Κρήτη δήλωσε: ” Σε πρώτο χρόνο θέλω να ευχαριστήσω τους συμμετέχοντες στον αγώνα αυτόν, ήταν ένας στόχος μας που επετεύχθη χάρη σε αυτούς! Αυτοί είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές στο karting, οι μηχανικοί και οι κόουτς είναι για να κινούνται οι πιλότοι με την υποδειγματική αγωνιστική αξιοπρέπεια στις πίστες και εμείς, ως Rotax για να προσφέρουμε κορυφαίας τεχνολογίας και αξιοπιστίας κινητήρες. Εμείς με το Rotax MAX Challenge προσπαθούμε να δημιουργήσουμε πυρήνες οδηγών σε όλη την ελληνική περιφέρεια και σε συνδυασμό με κάθε σωστή και αδειοδοτημένη πίστα, όπως η Pista Park να διοργανώνουμε αγώνες…”  
Ήδη στην πίστα Pista Park βρίσκονται σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα του Σαββάτου, προετοιμαζόμενοι!  

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.