Συνάντηση Σ.Ο.Α.Α. με υποψήφιο πρόεδρο Ο.Μ.Α.Ε. Σταμάτη Κατσίμη

By  |  0 Comments

Τον υποψήφιο για την προεδρία της Ο.Μ.Α.Ε., Σταμάτη Κατσίμη δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ο.Α.Α..

Στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου, μετά την άρση των μέτρων κατά της πανδημίας, ο Σταμάτης Κατσίμης ζήτησε να συναντηθεί με τα μέλη της διοίκησης. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό με χαρά και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το μέλλον των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου και όσα μπορούν να γίνουν με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Σταμάτης Κατσίμης εξέφρασε την θέλησή του για πολύ δουλειά, προκειμένου η Ο.Μ.Α.Ε. να αξιοποιήσει οποιαδήποτε διαθέσιμη στήριξη από την Πολιτεία και από φορείς και πάντα με τη συνεργασία των οδηγών και των Σωματείων, να επαναφέρει την Ομοσπονδία στον κυρίαρχο και νευραλγικό ρόλο που οφείλει να έχει στην ανάπτυξη του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τα μέλη του Δ.Σ. από την πλευρά τους, χαιρέτισαν την απόφαση του οδηγού να συναντηθεί μαζί τους και τονίζοντας το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του, εμπλεκόμενος με την διοίκηση, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλή προεδρία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.