Alfa Romeo “Drive Now”

By  |  0 Comments

Αποτελώντας την απόλυτη έκφραση του στιλ και της οδηγικής απόλαυσης, η Alfa Romeo, προσφέρει το “DriveNow”, ένα νέο πρόγραμμα απόκτησης των Giulia και Stelvio που κάνει πιο προσιτή από ποτέ τη μαγεία της πραγματικής οδήγησης.  

Διαχρονικά τα μοντέλα της Alfa Romeo ξεχωρίζουν για στιλ και την οδηγική απόλαυση που προσφέρουν. Αξιοποιώντας υψηλή τεχνολογία, το μοναδικό χαρακτήρα του Ιταλικού design και την μακρά παράδοση στην παραγωγή αυτοκινήτων που συγκινούν με το οδηγικό τους ταπεραμέντο, οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Alfa Romeo έχουν πάντα στο επίκεντρο των επιλογών τους, τους λάτρεις της οδήγησης.

Οι Giulia και Stelvio αποτελούν παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας, αποτελώντας τα πλέον οδηγοκεντρικά sport saloon και SUV, αντίστοιχα. Εφοδιασμένα με ισχυρούς Turbo κινητήρες, κορυφαία μηχανικά μέρη στην ανάρτηση και τη μετάδοση και προηγμένα υλικά όπως το αλουμίνιο και τα ανθρακονήματα στην κατασκευή τους, δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό σε επίπεδο απόδοσης και αίσθησης. Αντίστοιχα ο πλούσιος εξοπλισμός και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που διαθέτουν, τα καθιστούν ιδανικά για σπορ οδήγηση, αλλά και την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων. 

Με στόχο η επιθυμία όσων θέλουν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία οδήγησης των Giulia και Stelvio να γίνει πραγματικότητα, η Alfa Romeo παρουσιάζει το “Drive Now”. Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα απόκτησης που προσφέρει στον αγοραστή μεγάλη ευελιξία στη χρήση του αυτοκίνητου που επιθυμεί, δίνοντας του τη δυνατότητα να αποκτήσει τις Alfa Romeo Giulia και Stelvio με ιδιαίτερα χαμηλή προκαταβολή και αντίστοιχα χαμηλή μηνιαία δόση. Ενδεικτικά, η Alfa Romeo Giulia με τον δίλιτρο Turbo κινητήρα απόδοσης 200 ίππων και το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων είναι διαθέσιμη με προκαταβολή μόλις 11.010 ευρώ και μηνιαία δόση 408 ευρώ.

Εξίσου μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα που δίνεται στο χρήστη στο τέλος του προγράμματος να αποκτήσει ένα νέο αυτοκίνητο, για παράδειγμα να αποκτήσει κάποια άλλη έκδοση της Giulia, ή και να μεταπηδήσει από τη Giulia στη Stelvio, σύμφωνα με το πώς έχουν διαμορφωθεί οι ανάγκες του στο πέρασμα του χρόνου. Με τον νέο τρόπο απόκτησης των Alfa Romeo Giulia και Stelvio -που είναι διαθέσιμος μέσω της FCA Bank-, η επιλογή ενός αυτοκινήτου έχοντας σαν προτεραιότητα την οδηγική απόλαυση γίνεται τώρα πιο προσιτή και με λιγότερες δεσμεύσεις από πότε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Alfa Romeo “Drive Now”, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας σε όλη την Ελλάδα και στις ακόλουθες ιστοσελίδες.

www.alfaromeo.gr

www.fcabank.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.