Αναβλήθηκε το CMC CHALLENGE Historic Regularity Rally

By  |  0 Comments

Tο Classic Mini Club (CMC) και το Argolis Classic Car Club (AC3) ανακοίνωσαν την αναβολή του διήμερου “CMC CHALLENGE Historic Regularity Rally, 02-03/10/2021” που θα γινόταν σε συνδιοργάνωση με τον ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ. 

 Το CMC CHALLENGE περιλάμβανε απαιτητικές οδηγικά διαδρομές στην Κεντρική και Βόρεια Εύβοια και κυρίως εντός των ορίων του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού. Στόχος η οδηγική απόλαυση με γρήγορο αλλά ασφαλή ρυθμό σε διαδρομές με Μ.Ω.Τ. ή ιδανικό χρόνο. Τη σχεδίαση του rally, έχουν αναλάβει τα μέλη του CMC Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης.

Διαδρομή:

Σάββατο: Εκκίνηση από τον ΣΕΑ  Olympus Plaza, Σχηματάρι, Ριτσώνα, πέρασμα στην Εύβοια, Χαλκίδα, Ψαχνά,  Μύλοι, Πήλι, Αγκάλη, Προκόπι, Μαντούδι, Ροβιές,  Μονή Αγ. Γεωργίου, Αιδηψός. Τερματισμός 1ου σκέλους στα Λουτρά Αιδηψού.

Κυριακή: Επανεκκίνηση Πλατεία Ιστιαίας, Καμάρια, Καματριάδες, Γαλατσάδες, Καστανιώτισσα, Ταξιάρχης, Αιδηψός, Μονή Αγ. Γεωργίου, Ήλια, Καταρράκτες Δρυμώνα, Παππάδες, Βασιλικά,Τσαπουρνιά, Γούβες, Γερακιού, Πευκί, Ασμήνι, Ωρεοί , Νέος Πύργος.

Τερματισμός στα Λουτρά Αιδηψού με γεύμα και απονομή επάθλων.

Υπήρχε πρόβλεψη για ναυλωμένο ferryboat και μεταφορά αυτοκινήτων στην Αρκίτσα, αμέσως μετά τη λήξη της απονομής.

Δεκτά γίνονται πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής από 1960-1991, ενώ τα αυτοκίνητα κατηγορίας GT(1992-2001,youngtimers) γίνονται δεκτά αλλά εκτός γενικής κατάταξης.

Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με την Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού θα εξασφάλιζε προσφορές από τα ξενοδοχεία για την διανυκτέρευση του Σαββάτου, προς διευκόλυνση  των πληρωμάτων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.