Το Θερινό Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ 26-27/6

By  |  0 Comments

Η επόμενη μεγάλη εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ υπόσχεται να είναι ιδιαίτερα απολαυστική! Το εγγυάται και ο πρόεδρος της εκδήλωσης Νίκος Κοζανίτης. Αλυτάρχης αυτή τη φορά είναι ο γνωστός φίλος της λέσχης και έμπειρος διοργανωτής Γιάννης Καράμπελας, που θα “ταξιδέψει” τους αγωνιζόμενους στην όμορφη Εύβοια μέσα από μαγικές διαδρομές που προσφέρουν απολαυστική οδήγηση.

Στο τέλος της διαδρομής, στα Λουτρά Αιδηψού, θα περιμένει για να καλωσορίσει τους συμμετέχοντες το υπέροχο, πολυτελές ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa Hotel. Εκεί τα πληρώματα θα μπορέσουν να κολυμπήσουν στην εσωτερική ή εξωτερική πισίνα, να απολαύσουν ένα μασάζ ή απλά να χαλαρώσουν στο Πιάνο-Μπαρ.

Το Thermae Sylla προσφέρει ένα εντυπωσιακό σύνολο παροχών και υπηρεσιών χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα €280 για τα μέλη της λέσχης και στα €300 για τα μη μέλη. Συμπεριλαμβάνεται η διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa Hotel στα Λουτρά Αιδηψού, το γεύμα απονομής, τα οργανωτικά έξοδα, ασφάλεια, οδική βοήθεια και τα έπαθλα. Στείλτε την Δήλωση Συμμετοχής άμεσα για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας σε μια εκδήλωση που θα σας μείνει αξέχαστη!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

http://www.philpa.gr/images/%CE%98%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%9F_%CE%A1%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%A5_2021_%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%A3%CE%A5%CE%9C%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%A7%CE%97%CE%A3.pdf

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.