Ικανοποίηση για τις επιδόσεις του πληρώματος της i-race στο Ράλλυ Κένταυρος

By  |  0 Comments

Έχοντας ξεπεράσει το μηχανικό πρόβλημα του Σαββάτου, το πλήρωμα της i-race, Λευτέρης Αλυγιζάκης-Μιχάλης Χατζηδάκης, συμμετείχε στο σκέλος της Κυριακής, γράφοντας πολύτιμα αγωνιστικά χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του Skoda Fabia R5. Οι Κρητικοί φεύγουν από το Ράλλυ Κένταυρος, με θετικό πρόσημο, καθώς σημείωσαν στις τέσσερις από τις έξι ειδικές διαδρομές του αγώνα που ολοκλήρωσαν, τη δεύτερη ταχύτερη επίδοση.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις μας στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Ασφάλτου. Δυστυχώς το πρόβλημα στην αντλία βενζίνης το Σάββατο δεν μας επέτρεψε να παλέψουμε για μια καλή θέση στη γενική κατάταξη.», δήλωσε ο Λευτέρης Αλυγιζάκης και συνέχισε: «Οι ειδικές της Κυριακής ήταν εντελώς διαφορετικές από αυτές της πρώτης μέρας. Ήταν αρκετά γλιστερές, παρ’ όλα αυτά μας άρεσαν πολύ. Οι χρόνοι μας σε σχέση με το έτερο Skoda Fabia R5 του αγώνα ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και είχαμε μια ωραία «άτυπη» κόντρα μεταξύ μας. Στην Power stage πήραμε τους βαθμούς της δεύτερης θέσης, γεγονός που μας αφήνει μια γλυκιά γεύση από τον αγώνα, παρά το γεγονός πως είχαμε εμπρός αριστερά κλατάρισμα στο τελευταίο κομμάτι της ειδικής.»

Επόμενος αγώνας για τους Αλυγιζάκη-Χατζηδάκη είναι το Ηπειρωτικό Ράλλυ στις αρχές Ιουλίου: «Αυτή η χρονιά είναι αναγνωριστική για εμάς. Θέλουμε αγώνα με τον αγώνα να εξοικειωνόμαστε με το τσέχικο αυτοκίνητο και να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας. Στο Ράλλυ Κένταυρος, είδαμε πού βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Συλλέξαμε πολύτιμες πληροφορίες, οι οποίες θα είναι χρήσιμες για τη συνέχεια στο θεσμό. Ραντεβού στα Γιάννενα τον επόμενο μήνα.», ήταν τα λόγια του 42χρονου οδηγού.

Στο πλευρό του πληρώματος της i-race τη φετινή χρονιά, βρίσκονται η εισαγωγική εταιρεία ανταλλακτικών στο Ρέθυμνο Provias, τα λιπαντικά Total Hellas δια μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου στην Κρήτη, κ. Πρόβια, η εταιρεία Anysma που προσφέρει υπηρεσίες τεχνολογίας καθώς και το κατάστημα ελαστικών Ψιστάκης.

Νικητές οι Αναπολιωτάκης – Τσούκας

Οι πρωταθλητές ράλλυ ασφάλτου, Γιώργος Αναπολιωτάκης – Θανάσης Τσιούκας κατέκτησαν τη νίκη στο 39ο Ράλλυ Κένταυρος
Το πλήρωμα του Ford Fiesta R5 σημείωσε το ταχύτερο χρόνο στις 7 από τις 8 ειδικές του αγώνα και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσαν τον αγώνα “Τα παιδιά από τη Πάτρα” Χρήστος Αυγερόπουλος – Στράτος Γιαβάσης με Skoda Fabia R5 ενώ τρίτοι τερμάτισαν οι πρωταθλητές F2 Δημήτρης και Μάνος Κτιστάκης με Peugeot 306, κατακτώντας παράλληλα και τη νίκη στην F2.
Στη τέταρτη θέση τερμάτισαν οι Βασίλης Κανδηλιώτης – Παντελής Παπανδρέου με Mitsubishi Lancer EVO VI , στο καλύτερο αποτέλεσμα του οδηγού σε αγώνα πρωταθλήματος.
Την πεντάδα συμπλήρωσαν οι Γιάννης Γαλάνης – Χρήστος Θεοφανίδης με Renault Clio Sport
Για την ομάδα Ν, νικητές αναδείχθηκαν οι Φώτης Σταματόπουλος – Βασίλης Δρίτσας με Mitsubishi Lancer EvoIX, στη παρθενική τους εμφάνιση με τετρακίνητο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.