Με 41 συμμετοχές η πρεμιέρα του IAME Series Greece 2021

By  |  0 Comments

Μετά από πολύμηνη αναμονή, ήρθε επιτέλους η ώρα για δράση! Το IAME Series Greece είναι έτοιμο να πατήσει ξανά γκάζι, με τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου για τη σεζόν 2021!

Το προσεχές Σαββατοκύριακο η προσοχή στρέφεται στο φυσικό «σπίτι» του θεσμού, το Kartodromo, όπου 41 «warriors» κάθε ηλικίας θα παραταχθούν στο grid. Στόχος τους θα είναι η κατάκτηση της πρώτης καρό σημαίας της σεζόν και μαζί με αυτή, το πλεονέκτημα στο κυνήγι των εισιτηρίων πρόκρισης στους Παγκοσμίους Τελικούς του IAME Series (IWF), που φέτος θα διεξαχθούν στο Adria International Circuit της Ιταλίας (18-23 Οκτωβρίου).

«Sold out» έγινε η κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών), αφού καλύφθηκαν και οι 15 διαθέσιμες θέσεις, με 13 εκ των συμμετεχόντων, να ανήκουν στην Κλάση X30 MINI B (8-10 ετών). Σε αυτή την κατηγορία συνεχίζεται το εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο κεντρικής διαχείρισης κινητήρων, που πρώτη φορά στην Ελλάδα υιοθέτησε το IAME Series Greece, με στόχο την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους τους οδηγούς!

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) θα διεκδικήσουν τη νίκη 9 αθλητές, ενώ η X30 SENIOR (από 14 ετών) είναι η πολυπληθέστερη της πρεμιέρας, καθώς συμμετέχουν 17 οδηγοί! Τρεις εξ αυτών συγκαταλέγονται στην κλάση MASTER (που είναι αφιερωμένη σε αθλητές άνω των 30 ετών).

Ο αγώνας της 6ης Ιουνίου θα διοργανωθεί από τα αθλητικά σωματεία «Artemis Auto Club» και «Α.Λ.Α.».

Θυμίζουμε, πως με την υγεία των αγωνιζομένων και των εκπροσώπων των ομάδων να αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, στους αγώνες του IAME Series Greece θα εφαρμοστεί το Ειδικό Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφαλείας Αγώνων Karting που επιβάλλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενώ οι εκπρόσωποι του Τύπου καλούνται να αιτηθούν διαπίστευσης στην ΟΜΑΕ.

Παράλληλα, η η επίσημη ιστοσελίδα του IAME Series Greece είναι σε πλήρη λειτουργία και εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το θεσμό.

Τέλος, εκτός από την διαρκή ενημέρωση μέσω social media, διαθέσιμη είναι ξανά μία ακόμα καινοτομία για το χώρο του ελληνικού karting: η επίσημη εφαρμογή «IAME Series Greece».

Για συσκευές Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iameseriesgreece.app
Για συσκευές iOS:
https://itunes.apple.com/tw/app/iame-series-greece/id1449605100?l=en&mt=8

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.