Ράλι Σεληνόφωτος από την OΡ.Κ.Α.

By  |  0 Comments

Η λέσχη ΟΡ.Κ.Α. διοργανώνει το 7ο Ράλλυ υπό το Σεληνόφως την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκινγκ του Δημαρχείου Βούλας στις 19:00 και η συγκέντρωση των οχημάτων για τεχνικό έλεγχο και διανομή υλικού αγώνα θα είναι από τις 18:00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οχήματα που έχουν κλείσει 30 έτη και θα υπάρχει κατηγορία Youngtimer για οχήματα από 20 έως 30 ετών. Θα είναι ένας ”εύκολος” αγώνας κάτω από το γεμάτο φως του φεγγαριού, με δυο ειδικές διαδρομές με σύνολο περίπου 50 χλμ.

Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στο Hotel Calypso στην Ανάβυσσο όπου θα ακολουθήσει η απονομή των κυπέλλων και το δείπνο για τους αγωνιζομένους δίπλα στο κύμα. Σκοπός του αγώνα είναι να απολαύσουν οι μετέχοντες την νυχτερινή βόλτα και να διασκεδάσουν με τα κλασσικά οχήματά. Οι συμμετοχές κλείνουν την Πέμπτη 1 Ιουλίου. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Ντάγκαλος Χρήστος 6975854056 Τσοκανής Τιμολέων 6986987770 καθώς και κάθε Δευτέρα απόγευμα, στο έδρα της λέσχης Χαϊμαντά 33

Κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 70 ευρώ το πλήρωμα. Που περιλαμβάνει το δείπνο για 2, την ασφάλεια, τα κύπελλα, τα roadbook, την πινακίδα, τους πλευρικούς αριθμούς, το κόστος αδειοδότησης/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.