Οι νέες Aprilia RS 125 και Tuono 125

By  |  0 Comments

Οι νέες RS 125 και Tuono 125 είναι οι νεότερες κληρονόμοι της παράδοσης της Aprilia στη δημιουργία κορυφαίων μοτοσυκλετών 125 κ.εκ., τις οποίες κατασκευάζει εξ ολοκλήρου στην Ιταλία. Οι μοτοσυκλέτες σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν την απόλυτη διασκέδαση σε νεαρής ηλικίας αναβάτες. Για την κατασκευή τους έχει αξιοποιηθεί η τεράστια εμπειρία που έχει αποκομίσει η Aprilia Racing, έχοντας κατακτήσει μόνο στην κατηγορία των 125 κ.εκ. 10 παγκόσμια πρωταθλήματα αναβατών, 10 παγκόσμια πρωταθλήματα κατασκευαστών και 151 νίκες.

Με μοτοσυκλέτες που ξεχωρίζουν διαχρονικά, για την εκπληκτική αρχιτεκτονική του πλαισίου τους, την επιθετική σχεδίαση και τους πανίσχυρους κινητήρες τους, η Aprilia φημίζεται για την κατασκευή μοτοσυκλετών 125 κ.εκ. που έχουν βοηθήσει νεαρούς αγωνιζόμενους από το παρόν και το πρόσφατο παρελθόν, να εκτοξεύσουν την καριέρα τους και να γίνουν πρωταθλητές.

Η γκάμα των σπορ μοτοσυκλετών 125 κ.εκ. της Aprilia έχει δεχτεί ριζική ανανέωση. Σημαντικές επεμβάσεις έχουν γίνει στις RS 125 και Tuono 125 για να βελτιωθούν η απόδοση, η εμφάνιση, η ασφάλεια, η ποιότητα και ο βασικός εξοπλισμός τους.

Τιμές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Η νέες RS 125 και Tuono 125 είναι διαθέσιμες στα σημεία πώλησης Aprilia.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι 5.270€ για την RS 125 και 4.870 € για την Tuono 125, ενώ και για τις δύο εκδόσεις περιλαμβάνεται στην τιμή ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων.

Για τις RS 125 και Tuono 125, όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Aprilia, προσφέρεται δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:

  • 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης*
  • 4 χρόνια οδική βοήθεια

*Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.