VE2 Rally Team- EKO Ράλλυ Ακρόπολις- Η VE2 Rally Team στο “Ράλλυ των θεών”

By  |  0 Comments

Στον πιο σημαντικό αγώνα του Ελληνικού motorsport και σε έναν από τους πιο ονομαστούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα λάβει μέρος η VE2 Rally Team με πλήρωμα τους Βασίλη και Γιάννη Βελάνη. Το δίδυμο της ομάδας θα συμμετάσχει με ένα Skoda Fabia Rally2 Evo στην κατηγορία WRC3 απέναντι στους διεκδικητές του παγκόσμιου τίτλου και τους καλύτερους Έλληνες και Κύπριους οδηγούς. Ο τερματισμός κατά πρώτο λόγο και η διάκριση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων, κατά δεύτερο, είναι ο στόχος του πληρώματος που προετοιμάστηκε κατάλληλα για τον εθνικό μας αγώνα.

“Έχουμε δουλέψει αρκετά στους δύο πρώτους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ώστε να φέρουμε ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, όπως αυτό της κατηγορίας rally2, στα μέτρα μας. Είναι ότι πιο δυνατό έχουμε οδηγήσει μέχρι τώρα και κάναμε αρκετά χιλιόμετρα δοκιμών ώστε να εξοικειωθούμε και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο Ράλλυ Ακρόπολις” ήταν τα λόγια του οδηγού που συμπλήρωσε σχετικά με την κατάσταση των ειδικών διαδρομών: “Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών έχουν αλλάξει πολύ την κατάσταση των ειδικών διαδρομών οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με ότι συναντήσαμε στα Ράλλυ Φθιώτιδας και Κορίνθου. Η λάσπη στις διαδρομές του δεύτερου και τρίτου σκέλους είναι αρκετή και ελπίζουμε να μην συνεχιστεί η βροχόπτωση ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα τα πληρώματα”.

Ο βασικός στόχος του πληρώματος της VE2 Rally Team είναι ο τερματισμός: “Θέλουμε να υψώσουμε την ελληνική σημαία στον τερματισμό και να προσφέρουμε θέαμα στους φιλάθλους που είναι διψασμένοι για το Ράλλυ Ακρόπολις. Ένας απροβλημάτιστος αγώνας σε συνδυασμό με έναν τερματισμό στις πρώτες ελληνικές θέσεις, θα ήταν ιδανικό», δήλωσε ο Βασίλης Βελάνης κλείνοντας: «Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας σε όλα τα ελληνικά πληρώματα να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να δώσουν χαρά στους Έλληνες θεατές»

Το Ράλλυ Ακρόπολις αποτελείται από 15 ειδικές διαδρομές και 292 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Θα εκκινήσει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να κατευθύνονται στην Πλατεία Συντάγματος για να συμμετάσχουν σε υπερειδική διαδρομή μπροστά στην Ελληνική Βουλή. Τις επόμενες τρεις ημέρες θα κατευθυνθούν στους νομούς Κορινθίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας για να τερματίσουν την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.