9ο Φθινοπωρινό Ράλλυ: Συνεχής βελτίωση για Γιώργο και Μάριο

By  |  0 Comments

Το 9ο Φθινοπωρινό Ράλι σηματοδότησε τον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος και σίγουρα αποζημίωσε όσους βρέθηκαν στα βουνά πάνω από την πόλη της Ιτέας. Εκτός από τις εξαιρετικές ειδικές διαδρομές, που προσφάτως είδαμε και στο Ράλλυ Ακρόπολις, ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τις ποιοτικές συμμετοχές, τον έντονο συναγωνισμό και τις κορυφαίες επιδόσεις.
 
Ανάμεσα τους και η On Sale Rally Team, που με το Γιώργο Κεχαγιά και το Μάριο Τσαούσογλου ήθελε να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία. Μετά τις πολύ καλές επιδόσεις στο Ράλλυ ΔΕΘ, στόχος του πληρώματος της νεοσύστατης ομάδας ήταν να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στους κορυφαίους συνδυασμούς. Κάτι που κατάφερε με επιτυχία, αφού ο Γιώργος Κεχαγιάς με τον Μάριο Τσαούσογλου αποδείχθηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί από την πρώτη κιόλας ειδική διαδρομή!
 
Και ενώ φιγουράριζαν στη 2η θέση της γενικής, και μάλιστα με μικρή διαφορά από την κορυφή, στην 4η ε.δ. «Καρούτες ΙΙ» ένα κλαταρισμένο ελαστικό έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες για έναν τερματισμό στο βάθρο. Ο Γιώργος Κεχαγιάς με τον Μάριο Τσαούσογλου έχασαν πολύτιμα λεπτά αλλάζοντας το ελαστικό μέσα στην ειδική, με αποτέλεσμα να πέσουν στην 6η θέση. Το πλήρωμα της On Sale Rallye Team, αυτό που κατάφερε στην τελευταία ε.δ. ήταν να κερδίσει δύο θέσεις και να τερματίσει τον αγώνα στην 4η θέση, παρά το γεγονός ότι το πίσω δεξί ελαστικό είχε χάσει αέρα.
 
Η νίκη στον 4ο γύρο του θεσμού κατέληξε στα χέρια των Αλέξανδρου Τσουλόφτα-Στέλιου Ηλία με το Volkswagen Polo Rally2, οι οποίοι έκαναν το 4/4 φέτος και κατέκτησαν δικαίως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος. Δεύτεροι ακολούθησαν οι Γιάννης Παπαδημητρίου-Νίκος Πετρόπουλος με το Skoda Fabia Rally2, ενώ οι Ιορδάνης Σερδερίδης –Frederic Miclotte με ίδιο αυτοκίνητο συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα.
 
Μπορεί για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η τύχη να μην ήταν με το μέρος της On Sale Rally Team, αλλά οι επιδόσεις του Γιώργου Κεχαγιά και του Μάριου Τσαουσόγλου πιστοποιούν τη βελτίωση του πληρώματος από τον πρώτο αγώνα της σεζόν μέχρι και σήμερα. Κάτι που αποτέλεσε τον αρχικό στόχο της ομάδας από την αρχή της χρονιάς και αναμφίβολα έχει στεφθεί με επιτυχία.
 
Ας δούμε όμως τι είπε το πλήρωμα της On Sale Rally Team αμέσως τον τερματισμό του αγώνα:
 
Γιώργος Κεχαγιάς«Για ακόμα έναν αγώνα παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι, ασχέτως με την ατυχία που είχαμε. Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ ωραίος, όπως και οι ειδικές διαδρομές. Ευτυχώς έβρεξε λίγο προς το τέλος, χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει το δρόμο. Το επίπεδο του συναγωνισμού ήταν πολύ υψηλό και εμείς από την πλευρά μας δείξαμε ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο Τσουλόφτα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ είναι όμορφο να βλέπουμε τον Γιάννη Παπαδημητρίου, αφού η παρουσία του αναβαθμίζει το επίπεδο των αγώνων και του συναγωνισμού.»
 
Μάριος Τσαούσογλου«Καταρχήν, συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο Τσουλόφτα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός, οι ειδικές διαδρομές καταπληκτικές, ενώ η οργάνωση υψηλού επιπέδου. Εμείς βελτιωθήκαμε ακόμα περισσότερο, κάτι που αντικατοπτρίζεται από τους χρόνους μας και ουσιαστικά αυτό που κρατάμε είναι η μεγάλη βελτίωση που έχουμε από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.