Η ώρα του IAME WARRIORS FINAL 2021

By  |  0 Comments

Η μεγάλη ώρα του IAME WARRIORS FINAL 2021 (IWF2021) έφτασε! Μετά από μία σεζόν καταιγιστικής δράσης εντός συνόρων, ήρθε η ώρα των Παγκόσμιων Τελικών της IAME για το 2021! Με την Ελληνική αποστολή στην Adria International Raceway, στην Ιταλία, να είναι μεγαλύτερη από ποτέ!

Η Athens Kart Shop εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που έδωσε η IAME S.p.A. σε αναπλήρωση συμμετοχών που ακυρώθηκαν λόγω Covid-19. Έτσι, ανάμεσα στους 340 οδηγούς απ’ όλο τον κόσμο, δεν θα βρεθούν 7 αλλά 14 (!) ταλαντούχοι warriors από την Ελλάδα, με την IAME S.p.A. να δείχνει ακόμη μια φορά τη δέσμευσή της στο IAME Series Greece και το Ελληνικό karting. 


Η δράση στην ιταλική πίστα έχει ήδη αρχίσει, με τις ανεπίσημες δοκιμές, τις οποίες διαδέχονται σήμερα τα επίσημα και χρονομετρημένα τεστ. Θα ακολουθήσουν τα προκριματικά σκέλη την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο 23 Οκτωβρίου θα έχουμε τους Τελικούς και τις απονομές στις πέντε κατηγορίες: X30 Mini, X30 Junior, X30 Senior, X30 Master και Z-I. Ποιοι είναι όμως οι εκπρόσωποί μας στη μεγάλη πρόκληση του IWF2021;

Στην κατηγορία X30 Mini η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από τέσσερις οδηγούς: τον επαθλούχο του IAME Series Greece Στυλιανό Κολοβό, τον νικητή της Κλάσης Β Αντώνη Βούρο αλλά και τους Θάνο Ζάχο, Γεράσιμο Βασιλόπουλο.

Στη κατηγορία X30 Junior συμμετέχουν πέντε Έλληνες: ο επαθλούχος Βασίλειος-Γαβριήλ Μηχαϊλίδης, ο Ηλίας Καλιακμάνης, ο Βασίλειος Αποστολίδης και οι Philippe Armand και Jean Paul Karras.

Τέσσερις οδηγοί μας θα δοκιμαστούν στην X30 Senior: ο Χρήστος Σαγανάς που επικράτησε στην ελληνική εκδοχή του θεσμού και οι Γιάννης Ντάφος, Ανδρέας Δεβετζόγλου και Ιωάννης Δήμος.

Τέλος, στην X30 Master, θα μας εκπροσωπήσει ο Δημήτρης Παπαναστασίου.

Φυσικά, στη Ιταλική πίστα βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής του IAME Series Greece, Κώστας Μιχαλόπουλος, ώστε να στηρίξει τις προσπάθειες όλων των εκπροσώπων μας!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

X30 Mini

131 Στυλιανός Κολοβός (A.S.D.T. Motorsport, Kart Republic)
132 Αντώνης Βούρος (Saganas Team, Birelart)
133 Γεράσιμος Βασιλόπουλος (Zorri Motorsport, Birelart)
155 Θάνος Ζάχος (ASD IPK Serafini, Formula K)

X30 Junior

201 Βασίλης Αποστολίδης (Galaxy Motorsports, Parolin)
256 Βασίλειος-Γαβριήλ Μιχαϊλίδης (Maitos Racing Team, OTK)
257 Ηλίας Καλλιακμάνης (Daems Racing Team, Tony Kart)
258 Philippe Armand Karras (Karras Pascal-Armand, OTK)
284 Jean Paul Karras (Karras Pascal-Armand, OTK)

X30 Senior

454 Χρήστος Σαγανάς (Saganas Team, Birelart)
455 Γιάννης Ντάφος (ASD IPK Serafini, Formula K)
456 Ανδρέας Δεβετζόγλου (Galaxy Motorsports, Parolin)
498 Ιωάννης Δήμος (A.S.D.T. Motorsport, Kart Republic)


X30 Master

621 Δημήτρης Παπαναστασίου (Athens Kart Shop, Alonso Kart)


Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των Ελλήνων οδηγών στους Παγκόσμιους Τελικούς, μέσω live streaming, στη σελίδα της IAME στο YouTube.

Παράλληλα, στο iif.iamekarting.com υπάρχει συνεχής ενημέρωση και live timing από όλες τις επίσημες διαδικασίες στο πλαίσιο του IWF2021. Εκεί μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις συμμετοχές ανά κατηγορία και το πλήρες πρόγραμμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.