Χειμερινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 27-28/11

By  |  0 Comments

Το Ράλλυ που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ΦΙΛΠΑ έρχεται το διήμερο 27 και 28/11 με νέες προδιαγραφές για να ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες!

Για πρώτη φορά διοργανώνεται ένα Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ με δορυφορική χρονομέτρηση της ANUBE SPORT και δεκάδες μετρήσεις στις ΕΔΑ με ON LINE (Live) αποτελέσματα!


Το Χειμερινό υπόσχεται να είναι “σβέλτο” στη κατηγορία SUPER TROPHY (Regularity με ελεύθερα όργανα) αλλά και «χαλαρό» και απολαυστικό στη κατηγορία CLASSIC TROPHY (Touring Regularity με κλασσικά όργανα εποχής που δεν δείχνουν ΜΩΤ) για τους φίλους του παραδοσιακού, τους “κλασσικούς”.

Πρόεδρος του Χειμερινού Ράλλυ είναι ο Νίκος Κοζανίτης που έχει την συνολική ευθύνη της οργάνωσης ενώ το αγωνιστικό σκέλος έχει γραφτεί από τον Σπύρο Μουστάκα σε συνεργασία με τον Γιώργο Βάλληνδα που είναι ο αλυτάρχης του αγώνα. 


Το Χειμερινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2021, με παράβολο συμμετοχής 380 ευρώ, προσφέρει δυο μέρες απολαυστικής οδήγησης με επίκεντρο τους Δελφούς, μια εκδήλωση που έχει στόχο μια αναβαθμισμένη εμπειρία για τους συμμετέχοντες. Κρατήστε την ημερομηνία. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα. 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.