Την Κυριακή το 17ο CONCOURS d’ ELEGANCE ΦΙΛΠΑ 2021

By  |  0 Comments

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και επειδή η πρόγνωση των υπηρεσιών μετεωρολογίας δεν ήταν ευοίωνη για την προηγούμενη Κυριακή, φοβούμενοι δε την ταλαιπωρία των συμμετεχόντων αλλά και των επισκεπτών η ΦΙΛΠΑ ανέβαλε την εκδήλωση για την Κυριακή 7/11.

Το Concours d’Elegance της ΦΙΛΠΑ, τα πιο σημαντικά καλλιστεία κλασσικών αυτοκινήτων της Ελλάδας, θα διοργανωθεί στο φιλόξενο χώρο του Ο.Α.Κ.Α. υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Μια μοναδική συνδιοργάνωση με το Ο.Α.Κ.Α.!

Περίπου 100 μοναδικά, σπάνια κλασσικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα εκτεθούν για να τα απολαύσουν οι επισκέπτες και για να διαγωνιστούν για την μεγάλη διάκριση! Ο χώρος του Ο.Α.Κ..Α. προσφέρεται μοναδικά για την εκδήλωση και υπόσχεται να αναδείξει τις ιστορικές «καλλονές» όπως τους αξίζει! Είναι ένας χώρος που προσφέρεται τόσο για την χωρητικότητα του όσο και για το ότι συνδέεται με πεζογέφυρα με το Golden Hall με τα πολλά καταστήματα, εστιατόρια κλπ. Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί καντίνα Fast Food.

Τα οχήματα θα παραταχτούν σύμφωνα με την κατηγορία συμμετοχής τους κάτω από την μοναδική, θολωτή κατασκευή της Αγοράς. Την εκδήλωση θα υποστηρίξουν μουσικά ακόμη μια φορά οι Jitterbugs που θα «ταξιδέψουν» τους επισκέπτες με ρυθμούς κλασσικού rock n’ roll! Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες θα κριθούν από επιτροπή ειδικών που θα αναδείξουν τους νικητές στις κατηγορίες που θα διαγωνιστούν. Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει η απονομή των βραβείων στους νικητές που θα παρελάσουν στο κόκκινο χαλί! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν περίπτερα των Χορηγών μας με παρουσιάσεις και προσφορές.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο από τις 11:00 έως τις 17:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

09:30 – 11:30 προσέλευση οχημάτων

12:00 – 15:30 Αξιολόγηση οχημάτων από τους κριτές 16:00-17:15 Τελετή απονομής – βράβευση οχημάτων 17:15 Λήξη εκδήλωσης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.