Με επιτυχία το Concours d’Elegance της ΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με περισσότερες από 100 συμμετοχές, το Concours d’Elegance της ΦΙΛΠΑ, τα πιο σημαντικά καλλιστεία κλασσικών αυτοκινήτων της Ελλάδας, έγιναν την Κυριακή στο φιλόξενο, άνετο χώρο του ΟΑΚΑ υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Οι φωτογραφίες είναι του Γιώργου Σταμάτη.

Μια μοναδική συνδιοργάνωση με το ΟΑΚΑ! Τα μοναδικά, σπάνια κλασσικά αυτοκίνητα εκτέθηκαν για να τα θαυμάσουν οι χιλιάδες επισκέπτες και για να διαγωνιστούν για την μεγάλη διάκριση! Ο χώρος του ΟΑΚΑ απεδείχθη ιδανικός για την εκδήλωση και ανέδειξε τις ιστορικές «καλλονές» όπως τους αξίζει! Τα οχήματα παρατάχθηκαν σύμφωνα με την κατηγορία συμμετοχής τους κάτω από την μοναδική, θολωτή κατασκευή της Αγοράς.

Την εκδήλωση υποστήριξαν μουσικά ακόμη μια φορά οι Jitterbugs που «ταξίδεψαν» τους επισκέπτες με ρυθμούς κλασσικού rock n’ roll! Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες κρίθηκαν από επιτροπή ειδικών που ανέδειξαν τους νικητές στις κατηγορίες που διαγωνίστηκαν.

Η Plymouth P8 DE LUXE του Ανδρέα Γαλανού

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η απονομή των βραβείων στους νικητές που παρελάσαν στο κόκκινο χαλί! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξαν περίπτερα των Χορηγών της εκδήλωσης με παρουσιάσεις και προσφορές. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κ. Χατζηδάκης, ο Κ. Χαλιόρης που εκπροσώπησε τον Υφυπουργό Λ. Αυγενάκη, η Μ. Καφετζή Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ολυμπίων & Κληροδοτημάτων, ο Ι. Δημητρακόπουλος Αστυνομικός Δ/ντης της Τροχαίας Αττικής, ο Δ. Βερναρδάκης Πρόεδρος Ε.Ο.ΦΙΛ.Π.Α., η Όλγα Βασδέκη Ολυμπιονίκης & Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Τριπλούν, η Λ. Κεφαλογιάννη Αντιπεριφεριάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, ο Γ. Πέττας Δ/ντης Marketing Wurth, ο Γ. Κονταξάκης Περιφερειακός Δ/ντης Πωλήσεων Wurth, o Σ. Κασμερίδης Στέλεχος Marketing Wurth και ο Α. Μόσχου Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ανθαγοράς Αθηνών. Ο μεγάλος νικητής των φετινών καλλιστείων ( Best of Show) ήταν μια Maserati 3500 GT Touring του 1960, του Χρήστου Λάρα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο www.philpa.gr.

Η υπέροχη Jaguar E-Type του Γιάννη Δουνάκη

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.