Τα δίχρονα στην Νέα Σμύρνη

By  |  0 Comments

Η λέσχη ΟΡΚΑ διοργανώνει την Κυριακή την 8η Συνάντηση Κλασικών δίχρονων οχημάτων. Αυτή τη φορά η εκδήλωση θα διοργανωθεί στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οχήματα που είναι εφοδιασμένα με τον κλασικό δίχρονο κινητήρα με το χαρακτηριστικό ήχο και το συννεφάκι καπνού! Κόστος συμμετοχής 15€ που περιλαμβάνει την άδεια, την ασφάλεια, 2 καφέδες, 2 νερά (take away), όποιος κάτσει στην καφετέρια jolie cafe έχει έκπτωση 20%, και την αναμνηστική πινακίδα για κάθε όχημα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν στην αντιπροσωπεία του Ηλία Καμμένου στην Λ. Συγγρού 196 https://www.facebook.com/ikammenosautokinita , όπου θα εκτεθούν τα αυτοκίνητα στο “σπίτι” τους. Εκεί θα υποδεχθεί τους συμμετέχοντες ο Ηλίας Καμμένος του οποίου ο παππούς του έφερνε στην Ελλάδα σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος, τα ιδιαίτερα αυτά αυτοκίνητα.

Θα ακολουθήσει μπουφές μαζί με την φωτογράφηση που θα γίνει στην αντιπροσωπεία. Για επιπλέον πληροφορίες απευθυνθείτε στον Τίμο Τσοκανή 698 698 77 70 ή στον Χρήστο Ντάγκαλο 6975 85 40 56. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΟΥ – Γ ΕΙΣΟΔΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΗΣ – ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΖΑRΑ – ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ BENETTON. ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΡΚΑ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.