Μία φιλοσοφημένη νίκη από τον Φαίδωνα!

By  |  0 Comments

Η Rotax Hellas, συνεχίζοντας την υποστήριξή της στο θεσμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, έδωσε το παρόν και στον τρίτο γύρο του φετινού θεσμού. Τρεις οδηγοί της ομάδας της, DR Racing Kart Team, συμμετείχαν σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.


Ο Φαίδωνας Παπαφιλίππου γεμάτος εμπειρίες από την συμμετοχή του σε διεθνείς αγώνες, με την εργοστασιακή ομάδα της DR Racing, ήταν ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας Mini! Ήταν ταχύτερος στα επίσημα δοκιμαστικά, ήταν νικητής και στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό κατόπιν σπουδαίας επίδοσης στέφθηκε νικητής επικρατώντας των δεκατριών εξαιρετικών συναθλητών του! 


Στην κατηγορίες Junior και Senior οι Χριστόφορος Μπέζας και Yarin Schultz αντίστοιχα άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις χρησιμοποιώντας κινητήρες Rotax, σύννομους τεχνικά με τον διεθνή κανονισμό.
Η Rotax Hellas θα συνεχίσει να συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ευρύτερη ανάπτυξη του σπορ, στην Ελλάδα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.