Στα εκατοστά του δευτερολέπτου

By  |  0 Comments

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Track Day που διοργανώθηκε από την ΑΛΑ Κορινθίας στο πλαίσιο του 3ου αγώνα των EKO Racing Dirt Games, στο «Διαδρόμιο».
Είκοσι έξι αγωνιζόμενοι δήλωσαν το αγωνιστικό «παρών», με γνώμονα την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα.


Ο αίθριος καιρός και η εξαιρετικά καλή κατάσταση του οδοστρώματος της πίστας, έδωσαν στους αγωνιζόμενους την δυνατότητα να βελτιώσουν την οδήγησή τους και τις ρυθμίσεις των οχημάτων τους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο άτυπος τίτλος του ταχύτερου χρόνου της ημέρας μοιράστηκε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Τακιδέλλη (Yacar Sport) και τον στην φωτογραφία Γιάννη Χεκιμιάν (Speedcar Xtrem) που σταμάτησαν το χρονόμετρο στο 1:38.33.


Εξαιρετικά ανταγωνιστικούς χρόνους, που προμηνύουν έναν συναρπαστικό αγώνα, σημείωσαν οι Παναγιώτης Ρουστέμης (Planet Kart Cross K3), Γιάννης Ρέγγος (Kosvar), Νώντας Καρανικόλας (La Base RX01), Σπύρος Ράπτης (Planet Kart Cross K3) και Παναγιώτης Παπαδογεωργός (Semog Trophy).

Στα αυτοκίνητα, ο ταχύτερος χρόνος της ημέρας ήρθε από τον Βασίλη Μπατή με το Mitsubishi Lancer Evo, ενώ στη μάχη των 1.600 κ.εκ. ταχύτερος ήταν ο Γιώργος Ποθουλάκης με Toyota Corolla.

Ο αγώνας, αύριο, θα ξεκινήσει στις 10:00 και οι οδηγοί θα πραγματοποιήσουν τέσσερα περάσματα, από τα οποία τα τρία καλύτερα θα προσμετρηθούν για το συνολικό του χρόνο.

Χορηγός ονομασίας του θεσμού, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι η premium βενζίνη EKO Racing 100. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, ενώ η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού. Οι αγώνες καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.