Ο Σ.Ο.Α.Α. για τον Μερκούρη

By  |  0 Comments

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου εκφράζει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στους οδηγούς που τραυματίστηκαν στο πρόσφατο Athens Rally Sprint που διεξήχθη στην ειδική διαδρομή του Αγίου Μερκουρίου.

Παραμένουμε σε επαφή και ενημερωνόμαστε για την πορεία της υγείας όλων, με την ευχή σύντομα να είναι και πάλι ακμαίοι και δραστήριοι στο αγαπημένο μας σπορ.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. επιθυμεί να ενημερώσει οδηγούς και συνοδηγούς, αλλά και τους ανθρώπους των αγώνων πως τα συμβάντα του συγκεκριμένου αγώνα, τόσο μέσω του εκπροσώπου του στον αγώνα, Απόστολου Μαρασλή, όσο και από την συμμετοχή των μελών του σε διαφορετικά πληρώματα, αλλά και αρκετές επισημάνσεις που έχουν γίνει και από άλλους συμμετέχοντες, είναι γνωστά από την πρώτη στιγμή.

Τα περιστατικά του Athens Rally Sprint προκαλούν έντονο προβληματισμό! O Σ.Ο.Α.Α. θα εμβαθύνει στα επιμέρους θέματα και θα ενημερωθεί για αυτά, προκειμένου να παρουσιάσει προτάσεις που θα χρησιμεύσουν για μελλοντικές βελτιώσεις. Εξάλλου στόχος όλων μας είναι να εξαλειφθούν πλήρως τα σοβαρά ατυχήματα στους ελληνικούς αγώνες.

Με δεδομένο πάντως πως από τα ατυχήματα στον αγώνα έχουν προκύψει πέντε τραυματίες οδηγοί και συνοδηγοί, αναμένουμε το συντομότερο δυνατόν και με ενδιαφέρον τις εκθέσεις του Παρατηρητή του αγώνα, του Αλυτάρχη, του Προέδρου των Αγωνοδικών αλλά και του υπευθύνου ασφαλείας, ώστε να έχουμε πληρέστερη εικόνα για τα ίδια τα συμβάντα και τις αντιδράσεις των στελεχών του αγώνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.