Πρεμιέρα στην Τρίπολη

By  |  0 Comments

Ο ΑΡ.Σ.Ο.Ε. επιστρέφει δυναμικά στο regularity με το 1ο Ιστορικό Ραλλυ Τρίπολης.

Ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής (ΑΡ.Σ.Ο.Ε.) με τον Δήμο Τριπόλεως συνδιοργανώνουν το 1ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης. Η εκδήλωση, που αποτελεί Αγώνα Ακριβείας Ιστορικών Αυτοκινήτων, έχει ως επίκεντρο τον Δήμο Τριπόλεως και της όμορες περιοχές του.

Με εντατικούς ρυθμούς, ολοκληρώθηκε η χάραξη της διαδρομής, εντός του Δεκεμβρίου, με 200 χιλιόμετρα Αργολικών και Αρκαδικών διαδρομών και 8 δοκιμασίες ακριβείας που στόχο έχουν την μεγιστοποίηση της οδηγικής απόλαυσης ενός κλασσικού αυτοκινήτου.

Μεγάλη και η προσέλευση με τις συμμετοχές να έχουν περάσει τις 50. Η δυναμική του ΑΡ.Σ.Ο.Ε. δεν είναι τυχαία. Το μεγάλο σωματείο της Αργολίδας κλείνει το 2022 τα 20 χρόνια λειτουργίας του.  Μια σταθερή πορεία γεμάτη όμορφες εκδηλώσεις και αξέχαστες στιγμές με παρονομαστή το παλαιό κλασσικό όχημα σε όλες του τις μορφές. Οι συμμετοχές πολλές από λέσχες όπως η ΦΙΛΠΑ, η Ε.Λ.Ι.Α., το ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ, η Α.Λ.Α. Κορίνθου, ο ΣΦΙΠΟΠ και άλλες, που υποδηλώνουν και τους άρρηκτους δεσμούς που ο ΑΡΣΟΕ με την σταθερή του πορεία έχει αυτά τα 20 χρόνια δημιουργήσει ως πόλος έλξης για το κλασσικό-ιστορικό όχημα στην περιοχή της Ανατολικής Πελοποννήσου.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω COVID19 και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας σχεδιάστηκε και πάλι μια εκδήλωση από συλλέκτες κλασσικών οχημάτων προς συλλέκτες και λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου με σεβασμό στην ιστορία τους. Ο διοργανωτής ευχαριστεί τον Δήμο Τριπόλεως, αιρετούς και στελέχη, για όλες τις προσπάθειες τους προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χωρίς δε, την υποστήριξη των χορηγών θα ήταν αδύνατον να πετύχει ο οργανωτής τόσες πολλές παροχές. Τους παραθέτουμε: ΚΤΕΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ, INTER CARS, MASTER FIREWORKS & BALLOONS και ΠΑΡΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΚΕ.

Η οργανωτική επιτροπή υπόσχεται να προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα απολαυστικό διήμερο Regularity Event. COVID επιτρέποντος…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.