Winter Trial στις 15-16/1

By  |  0 Comments

Δύο Αλυτάρχες μέλη του AC3 (εκ των τεσσάρων που διαθέτει) συνεργάστηκαν και χάραξαν διαδρομές και καθόρισαν ΕΔΑ «απάτητες» από Regularity και όχι μόνο. Η Οργανωτική Επιτροπή ανέθεσε στον Σ.Μ. Regularity Master το γενικό πρόσταγμα και την τελική μορφή του αγώνα.

Το οδόστρωμα είναι υπεράνω κριτικής με αρκετά χλμ καινούργια άσφαλτο σε δασικό δίκτυο και στο Road book έχουν επισημανθεί 5 λακκούβες σε ΕΔΑ μήκους 200χλμ !

Η απόφαση- σχεδίαση του Αλυτάρχη είναι για την Regularity, 380 χλμ. συνολικής διαδρομής με 14 ΕΔΑ συνολικού μήκους 200 χλμ, και 136+ χρονομετρήσεις. Περιλαμβάνεται ασφαλής νυκτερινή ΕΔΑ μήκους περίπου 34 χλμ. Επίσης το «κερασάκι» είναι η τελευταία ΕΔΑ –ανάβαση που ενδεχομένως και να κρίνει τον νικητή του αγώνα.

Στην κατάταξη Touring τα πληρώματα θα διανύσουν λιγότερα χλμ και θα εκτελέσουν 12 ΕΔΑ και λιγότερες χρονομετρήσεις και στην διαδρομή της δεν περιλαμβάνεται η νυκτερινή ΕΔΑ ,ούτε η ΕΔΑ –ανάβαση.

Ταυτόχρονα ο αγώνας δίνει την ευκαιρία σε αρκετά πληρώματα να πραγματοποιήσουν prova generale ενόψει της συμμετοχής τους στο 24th Rallye Monte-Carlo Historique 27 January – 02 February 2022.

Οι μέχρι τώρα συμμετοχές αλλά και οι αναμενόμενες προμηνύουν υψηλό επίπεδο συναγωνισμού για το βάθρο! Αναζητείται ο πρώτος μεταξύ ίσων!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.