Δυνατό ξεκίνημα στο Μόντε Κάρλο

By  |  0 Comments

Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση της Ελληνικής ομάδας, την πρώτη ημέρα του Ιστορικού Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Στις 2 πρώτες ειδικές τα πληρώματα μας τα πήγαν πολύ καλά, με καλύτερους τους Καλογερά-Διαμαντόπουλο που έφθασαν μέχρι την 30η θέση επί 260 εκκινησάντων. Η 3η και 4η ειδική έριξαν αρκετά τα πληρώματα μας. Οι μαχητές μας έφθασαν στην Valence και ξεκουράζονται για να αντιμετωπίσουν τις αυριανές προκλήσεις.

Η σημερινή κατάταξη των Les Grecs είναι Βασιλόπουλος-Σταθάκος 98οι, Χριστοδούλου-Γεωργοσόπουλος 108οι, Καλογεράς-Διαμαντόπουλος 121οι, Σπηλιόπουλος-Κοφινάς 140οι και Ποσειδών-Ποσειδών 189οι.
Αύριο Κυριακή ξεκινά στις 7:00 το Classification Leg για St. Agreve και τις 4 ειδικές της ημέρας, ανάμεσα σε αυτές η La Croze και Burzet, μήκους 42 και 30 χλμ. αντίστοιχα.

Την ομάδα Team LES GRECS, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται αποτελούν οι: Πέτρος Βασιλόπουλος- Δημήτρης Σταθάκος, Ford Escort του 1969, Γιώργος Σπηλιόπουλος-Κυριάκος Κοφινάς, Lancia Beta Coupe του 1976, Δημήτρης Καλογεράς-Χρήστος Διαμαντόπουλος, Alfa Romeo Alfetta GTV του 1976, Αλέξανδρος Χριστοδούλου-Άρης Γεωργοσόπουλος, Hillman IMP του 1967, και Lee Ποσειδών-Κατερίνα Ποσειδών, Lancia Fulvia Coupe του 1973. Η ομάδα έχει την υποστήριξη του δραστήριου ΣΙΣΑ και όχι μόνον.
Allez Les Grecs!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.