Τιτάνια προσπάθεια στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο

By  |  0 Comments

Τα 5 Ελληνικά πληρώματα έφθασαν στο πριγκιπάτο και ετοιμάσθηκαν για τη μεγάλη μάχη.

Η τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων στο Ιστορικό Ράλλυ Μόντε Κάρλο, άρχισε από τις 06:00 και μετά από 480 χλμ. και 3 ειδικές διαδρομές θα φθάσουν αργά το απόγευμα στην Valence. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν θα τους ταλαιπωρήσει ο πάγος!

Προχθές στις 6 το απόγευμα δόθηκε η εκκίνηση από Μιλάνο. Ο Γιώργος Αλεβιζοπουλος (λόγω Covid) με τον Νίκο Παλυβό δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν και έτσι η Ελληνική ομάδα εκκίνησε με 5 πληρώματα.
Όλο το βράδυ εξελίχθηκε το concentration leg Milano – St. Andrais και οδήγησαν 433 χλμ. μέσω Novara, Pirolo, Sestrieres για το το TC της Gap. Από εκεί αλλά 108 χλμ. για να ενωθούν στο Saint Andrais Les Alps με τα πληρώματα που εκκίνησαν από Bad Homburg & Reims. Ακολούθησαν άλλα122 χλμ. μέχρι το Monaco για λίγη ξεκούραση μέχρι να ξεκινήσουν οι ειδικές και ο κατ’ εξοχήν αγώνας.

Την ομάδα Team LES GRECS, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται αποτελούν πλέον οι: Πέτρος Βασιλόπουλος- Δημήτρης Σταθάκος, Ford Escort του 1969, Γιώργος Σπηλιόπουλος-Κυριάκος Κοφινάς, Lancia Beta Coupe του 1976, Δημήτρης Καλογεράς-Χρήστος Διαμαντόπουλος, Alfa Romeo Alfetta GTV του 1976, Αλέξανδρος Χριστοδούλου-Άρης Γεωργοσόπουλος, Hillman IMP του 1967, και Lee Ποσειδών-Κατερίνα Ποσειδών, Lancia Fulvia Coupe του 1973. Η ομάδα έχει την υποστήριξη του δραστήριου ΣΙΣΑ και όχι μόνον.

Allez Les Grecs!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.