Εαρινό Ραλλυ 2022 8-10 Απριλίου

By  |  0 Comments

Το Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ είναι μια από τις πιο αγαπημένες εκδηλώσεις στο καλαντάρι των ιστορικών αυτοκινήτων. Όταν αυτό διοργανώνεται στο μοναδικό νησί των Σπετσών η εκδήλωση αυτή γίνεται ακόμα πιο αγαπητή!

Τα τελευταία χρόνια, λίγο η πανδημία, λίγο η ακρίβεια, οδήγησαν την λέσχη να οργανώσει το Εαρινό σε άλλο νησί. Όχι ότι δεν είχαν επιτυχία οι εκδηλώσεις , αλλά πως να το κάνουμε, σαν τις Σπέτσες δεν έχει! Φέτος λοιπόν η εκδήλωση επιστρέφει… “στο σπίτι της” με αλυτάρχη τον έμπειρο Γιώργο Βάλληνδα και μάλιστα, μετά από επιθυμία των μελών της διοργανώτριας ΦΙΛΠΑ, μεγαλώνει και κατά μια ημέρα! Από τις 8/4 έως τις 10/4 λοιπόν, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τις διαδρομές τόσο προς το νησί των Σπετσών, όσο και στο ίδιο το νησί.

Τα πληρώματα μπορούν να συμμετάσχουν επιλέγοντας μεταξύ των δυο γνωστών πλέον κατηγοριών: την SUPER TROPHY (Regularity) με ελεύθερη χρήση όλων των οργάνων και πολλές, “σβέλτες” ειδικές διαδρομές, ή την CLASSIC TROPHY (Touring) με λιγότερες ειδικές διαδρομές, χαμηλότερες ταχύτητες και χρήση μόνο κλασσικών οργάνων, που δεν δείχνουν ΜΩΤ. Η χρονομέτρηση του αγώνα θα είναι η δορυφορική της ANUBE, με δεκάδες χρονομετρήσεις υψηλής ακριβείας και άμεση προβολή αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο.

Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν τα δυο βράδια στα ξενοδοχεία Ποσειδώνιο και Σπέτσες. Σύντομα θα αναρτηθεί η Δήλωση Συμμετοχής, ο Κανονισμός και το κόστος συμμετοχής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.