Η Alfa Romeo F1 Team ORLEN είναι απόλυτα έτοιμη

By  |  0 Comments

Μια νέα εποχή για την Formula 1 ξεκινά, με την Alfa Romeo F1 Team ORLEN να είναι απόλυτα έτοιμη για το πρώτο αγώνα της σαιζόν στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

To ξεκίνημα της αγωνιστικής σαιζόν αποτελεί πάντα μια ξεχωριστή στιγμή, γεμάτη προσδοκίες και αγωνία για το αποτέλεσμα μηνών σκληρής δουλείας όλων των μελών της ομάδας. Με τη ριζική αλλαγή των κανονισμών της Formula 1 για το 2022, το φετινό Grand Prix του Μπαχρέιν αποκτά μεγαλύτερη σημασία από μια απλή πρεμιέρα, αφού το ξεκίνημα της νέας εποχής για το άθλημα βάζει όλες τις ομάδες σε αχαρτογράφητα νερά. Ειδικότερα για την Alfa Romeo F1 Team ORLEN, το 2022 βρίσκει την ομάδα με νέο όνομα, ένα εντελώς νέο μονοθέσιο, αλλά και δύο νέους οδηγούς, τον πολύπειρο Valtteri Bottas και το νεαρό Zhou Guanyu, τον πρώτο Κινέζο οδηγό στην ιστορία της Formula 1.

Η Alfa Romeo F1 Team ORLEN είναι απόλυτα έτοιμη για αυτή τη νέα εποχή του θεσμού και ανυπομονεί για μια συναρπαστική σαιζόν. 


Frédéric Vasseur, Επικεφαλής της Ομάδας: «Ήρθε η στιγμή για το ξεκίνημα της σαιζόν και νομίζω πως όπως όλοι είμαστε και εμείς εξαιρετικά ανυπόμονοι για αυτό. Κάποιοι ίσως το βλέπουν σαν τη στιγμή της αλήθειας, αλλά στην πραγματικότητα θα χρειαστούν μερικοί αγώνες για να έχουμε μια πραγματική εικόνα της κατάστασης. Στόχος μας είναι από αυτή την Κυριακή να διεκδικήσουμε βαθμούς και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για αυτό. Όλοι, στο κέντρο της ομάδας και στην πίστα δούλεψαν σκληρά. Είμαστε ανυπόμονοι, αλλά και πανέτοιμοι. Έχουμε δύο οδηγούς που επίσης είναι ανυπόμονοι να αγωνιστούν και είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσουν την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη χειμερινή διακοπή.»

Valtteri Bottas (Μονοθέσιο αρ. 77): «Αυτός ο αγώνας αποτελεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην καριέρα μου και έχω την αυτοπεποίθηση ότι μαζί με την ομάδα θα πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω εντυπωσιαστεί από  τον τρόπο λειτουργείας της ομάδας ήδη από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στο Hinwil, αλλά και κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών. Θα είναι μια μεγάλη σαιζόν και προς το παρόν η δυναμική των ομάδων αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό. Όλοι περιμένουν ότι θα έχουμε περισσότερα στοιχεία μετά τον πρώτο αγώνα, αλλά το σημαντικό για εμάς είναι να δουλέψουμε σκληρά ώστε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις δυνατότητες της C42. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους για τους οποίους δουλέψαμε σκληρά.»

 
Zhou Guanyu (Μονοθέσιο αρ. 24): «Ονειρευόμουν για χρόνια το ντεμπούτο μου στην Formula 1. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι μια αξέχαστη στιγμή για εμένα και τη χώρα μου. Θα είναι μια στιγμή που θα κρατώ για πάντα μαζί μου, με την οικογένεια μου και όσους με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ. Είμαι ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και βέβαια θα συνεχίσω με αμείωτο ρυθμό τη σκληρή δουλειά. Γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι η πορεία μπροστά μου, πόσο σκληρά θα χρειαστεί να δουλέψω και πόσο γρήγορα θα πρέπει να μάθω. Ευτυχώς η ομάδα βρίσκεται δίπλα μου και με βοηθά να είναι έτοιμος για αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θα με παρακολουθούν την Κυριακή και θέλω να τους κάνω περήφανους για εμένα.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.