Rotax MAX Challenge GR’22

By  |  0 Comments

O μακροβιότερος αγωνιστικός θεσμός στο παγκόσμιο στερέωμα του karting ξεκινά για 22η φορά στη χώρα μας, την Κυριακή 3 Απριλίου στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών!

Το φετινό Rotax MAX Challenge GR’22 όπως και όλα τα προηγούμενα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα πρόκλησης για κάθε οδηγό να συμμετάσχει σε έναν αγώνα με πραγματική και ελεγχόμενη αυστηρά ισονομία απόδοσης κινητήρα. Η Rotax προσφέρει έτσι τη χαρά και την ευχαρίστηση σε κάθε οδηγό να συγκεντρωθεί στην οδήγηση και σε συνεργασία με τον μηχανικό του, να εξελίξει-προσαρμόσει την τέλεια και σωστή συμπεριφορά του καρτ του, έτσι ώστε να φτάσει στην κορυφή του βάθρου.

Για την αγωνιστική σεζόν του 2022, η Rotax Hellas έχει προγραμματίσει τρεις αγώνες για τη διεξαγωγή του Rotax MAX Challenge GR και σύμφωνα πάντα με το σύστημα βαθμολογίας της BRP-Rotax από τα εννέα σκέλη, θα μετρούν τα επτά. Οι νικητές των κατηγοριών Mini MAX, Junior MAX, Senior MAX και DD2 MAX, εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Τελικό του Rotax MAX Challenge Grand Final 2022 που θα διεξαχθεί στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής των κινητήρων της BRP- Rotax, η σταθερή, ίση και απροβλημάτιστη λειτουργία-απόδοση θεωρούνται ως δεδομένο. Η ελληνική αντιπροσωπεία των κορυφαίων αυστριακών κινητήρων, Rotax Hellas, για τις κατηγορίες Micro ΜΑΧ και Μini ΜΑΧ θα διαθέτει και στον φετινό θεσμό ”σφραγισμένους” κινητήρες για τη συμμετοχή των μικρών οδηγών στις κατηγορίες αυτές. Έτσι με ένα σασί, αφήνοντας στην άκρη τον κινητήρα των δοκιμών ή ακόμα και εάν δεν διαθέτει, μπορεί κάποιος να λάβει μέρος στις μικρές κατηγορίες επί ίσοις όροις!

Το Rotax MAX Challenge GR’22 ξεκινά και η διοργανώτρια λέσχη Start Line εγγυάται για μία ακόμα φορά τη σωστή τέλεση του αγώνα. Oι οδηγοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, οι οποίες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τη Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 αυστηρά!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.