Το πρώτο SUV της Abarth!

By  |  0 Comments
  • Το νέο Abarth Pulse παρουσιάστηκε στην αγορά της Βραζιλίας, σηματοδοτώντας την επιστροφή της μάρκας στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.
  • Πρόκειται για το πρώτο SUV της Abarth, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά στις αγορές της Λατινικής Αμερικής και θα πλαισιωθεί από το διαχρονικό Abarth 595.
  • Εξελιγμένο και κατασκευασμένο στη Βραζιλία αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Η μάρκα του ¨Σκορπιού» επιστρέφει στους δρόμους της Βραζιλίας με την παρουσίαση του νέου Abarth Pulse, του πρώτου SUV στην ιστορία της μάρκας. Μετά το Stilo Abarth το 2002 και το θρυλικό Abarth 500 το 2014, το νέο Abarth Pulse σηματοδοτεί μια σημαντική στροφή στην επέκταση της μάρκας σε παγκόσμιο επίπεδο, αναπτύσσοντας την παρουσία της πέρα από την Ευρώπη και την Ασία όπου η Abarth ήδη απολαμβάνει την εκτίμηση του κοινού. Ακόμα μια πρωτιά για το Abarth Pulse είναι το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της μάρκας που εξελίχθηκε και θα παράγεται εξολοκλήρου στη Βραζιλία.

«Η επιστροφή της Abarth στη Λατινική Αμερική μας κάνει εξαιρετικά περήφανους», δήλωσε ο Olivier Francois, CEO των FIAT & Abarth και Global Chief Marketing Officer της Stellantis. «Τα χαρακτηριστικά του στιλ και της απόδοσης που διαχρονικά κάνουν τα μοντέλα της Abarth να ξεχωρίζουν, παραμένουν αναλλοίωτα και θα προσφέρουν την αυθεντική εμπειρία της μάρκας και στους φίλους της στη Λατινική Αμερική. Το Abarth Pulse είναι μόνο η αρχή και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη δυναμική ανάπτυξη. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι από τη θετική πορεία που έχουμε με το FIAT Pulse που τώρα θα συνεχιστεί και με το Abarth Pulse.»

Παράλληλα με την αποκάλυψη του νέου Abarth Pulse, η μάρκα έχει προγραμματίσει μια σειρά ενεργειών που θα ενισχύσουν την επαφή της με τους φίλους της στη Λατινική Αμερική, ξεκινώντας με μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης, αλλά και τη δημιουργία ειδικών χώρων στους χώρους των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της FIAT που θα διαμορφωθούν για να φιλοξενήσουν τα μοντέλα της Abarth.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.