Συνάντηση του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. με 5μελή ομάδα οδηγών

By  |  0 Comments

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. χθες 7 Απριλίου 2022, συναντήθηκαν με την 5μελή ομάδα οδηγών, με τη φιλική αλλά και συμβολική παρουσία του Kρητικού Πρωταθλητή, Γιώργου Αναπολιωτάκη, σε συναινετικό κλίμα.

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα “καυτά” θέματα που αυτή τη στιγμή ταλανίζουν τον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, εν μέσω της διαμορφωθείσας έκτακτης κατάστασης που εξελίσσεται στους ελληνικούς αγώνες. Είναι γνωστό πως ο Σ.Ο.Α.Α. είναι σε εγρήγορση σχετικά με ζητήματα όπως η ασφάλεια, η προβολή και η ποιότητα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα θέματα που τέθηκαν φέτος όπως οι κουβέρτες, η Ομάδα Ε και τα παράβολα συμμετοχών και άλλα θέματα που είναι στο προσκήνιο.

Το Σπορ βρίσκεται σε κρίσιμο status και αυτό μας επιβάλλει να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση. Είμαστε υπέρ της λογικής, υπέρ του τρίπτυχου ασφάλεια, ποιότητα, προβολή και κατά της αδιαλλαξίας από όποια πλευρά και αν προέρχεται. Βασικός πυλώνας σε συνδυασμό πάντα με τη λογική, είναι οτιδήποτε προάγει το δίκαιο και τις δημοκρατικές διαδικασίες. 

Ο Σ.Ο.Α.Α. για μια ακόμη φορά, τηρώντας τις βασικές του Αρχές στήριξε, στηρίζει και θα στηρίζει την μέγιστη πλειοψηφία οδηγών και συνοδηγών και πάντα θα ακούει και τη φωνή των αφανών πρωταγωνιστών, που είναι οι προετοιμαστές μηχανικοί των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Ο Σ.Ο.Α.Α. εν μέσω των εξελίξεων θα επανέλθει πολύ σύντομα, ανακοινώνοντας τις ενέργειές του. 



Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.