Έτοιμο το Arcadia Classic Tour 2022

By  |  0 Comments

Έχοντας συγκεντρώσει ήδη 62 συμμετοχές, ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός του διήμερου 8ου Arcadia Classic Tour 2022 που θα εκκινήσει το Σάββατο 2 Ιουλίου από τη Μαρίνα Πατρών, στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η ΕΛΙΑ με την αρωγή του ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και του ΑΡ.Σ.Ο.Ε. ετοίμασε μια καλοκαιρινή εκδήλωση, μέσα  στη μυστικιστική ομορφιά του ορεινού Αρκαδικού τοπίου. Με 275 χλμ διαδρομής, 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας οι αγωνιζόμενοι θα απολαύσουν ένα χορταστικό διήμερο με τα ιστορικά-κλασσικά τους οχήματα.

Ο καλοκαιρινός καιρός θα επιτρέψει σε όλους να πλοηγηθούν με ασφάλεια και να απολαύσουν τις υπέροχες αρκαδικές διαδρομές. Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει για το 1ο Σκέλος το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 13:01 . Οι συμμετέχοντες αφού διανύσουν 171 χιλιόμετρα περνώντας από παραδοσιακούς οικισμούς και εκτελέσουν τις 7 πρώτες δοκιμασίες ακριβείας αναμένεται να τερματίσουν στην φιλόξενη Δημητσάνα στις 17:30.

Την Κυριακή, αφετηρία στις 10:31, οπού ακόμη 100 χιλιόμετρα και 5 δοκιμασίες ακριβείας περιμένουν τους συμμετέχοντες πριν τον τερματισμό του αγώνα και την απονομή.

Το Arcadia Classic Tour διατηρεί, από το 2015 που ξεκίνησε, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, κάτι που το έκανε αγαπημένη επιλογή όλων των συμμετεχόντων. Θυμίζουμε πως οι συμμετοχές λήγουν την Τρίτη 28 Ιουνίου. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.