Καλοκαιρινή Περιήγηση στο Πεντελικό όρος

By  |  0 Comments

Η λέσχη ΟΡ.Κ.Α. θα πραγματοποιήσει την «καλοκαιρινή περιήγηση στο Πεντελικό όρος» την Κυριακή 19/06/2022.

Η συγκέντρωση των ιστορικών οχημάτων θα γίνει στο PARKING του καταστήματος JUMBO στη Λ. Πεντέλης και Κίσσαβου στα Βριλήσσια στις 17:00 με αναχώρηση στις 18.00. Η διαδρομή θα είναι Λ. Πεντέλης- Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου – Βασιλέως Γεωργίου Β’ και στην πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης θα δεξιά στην Αναστάσιου Σκούφου, δεξιά στη Λ. Διονύσου μέχρι την πηγή Καρακαντά για λίγη δροσιά, ανασυγκρότηση και ενημέρωση σχετικά με το μαγνητικό πεδίο της Πεντέλης.

Στη συνέχεια αναστροφή προς Πεντέλη και τερματισμός στο μεγάλο Parking του εστιατορίου «ο Τέλης» όπου θα ακολουθήσει πλούσιο δείπνο με ορεκτικά, διάφορες επιλογές σε κυρίως πιάτα, σαλάτα εποχής , φρούτο και ελεύθερη κατανάλωση σε κρασί και αναψυκτικά. Το κόστος συμμέτοχης ανά αυτοκίνητο (δυο άτομα) ανέρχεται στα 50 € και περιλαμβάνεται, η αδειοδότηση της ομοσπονδίας, η ασφάλεια αστικής ευθύνης, και το δείπνο στο εστιατόριο «ο Τέλης». Όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί την ιερά μονή Πεντέλης που βρίσκεται απέναντι από το εστιατόριο.

Για την διευκόλυνσή, η προσέλευση να έχει ολοκληρωθεί στις 17:45. Τηλέφωνα για συμμετοχές και πληροφορίες : Καϊματζόγλου Νικόλαος- 6936090130 και Ντάγκαλος Χρήστος-6975854056

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.