Με αφετηρία το Μιλάνο η Alfa Romeo εγκαινιάζει τη νέα εταιρική της ταυτότητα

By  |  0 Comments
  • Περίοδος σημαντικών εξελίξεων για την Ιταλική μάρκα όπου μετά την παρουσίαση της Tonale, η μάρκα παρουσιάζει τη νέα της εταιρική ταυτότητα με αφετηρία το Μιλάνο και το εκεί σημείο πώλησης και υπηρεσιών after sales, Stellantis & You Sales & Services.
  • Πρόκειται για την πρώτη έκθεση στον κόσμο που φέρει τη νέα ταυτότητα, η οποία είναι εμπνευσμένη από την παράδοση της μάρκας, με το ξεχωριστό χρώμα της μάρκας “Alfa Red”, αλλά και την υψηλή τεχνολογία που φέρνει η νέα εξηλεκτρισμένη εποχή που εγκαινιάζει η Tonale.
  • Με εστίαση στην ποιότητα του προϊόντος, αλλά και των υπηρεσιών, η νέα ταυτότητα τονίζει την προσήλωση της μάρκας στην ικανοποίηση του πελάτη και τη παροχή μιας premiumεμπειρίας αυτοκίνησης. 

Ξεκινώντας από το Μιλάνο -την ιστορική έδρα της μάρκας- και με αφορμή την Tonale, η Alfa Romeo αποκαλύπτει τη νέα εταιρική εικόνα της μάρκας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στο σημείο πώλησης και υπηρεσιών after sales της μάρκας, Stellantis & You Sales & Services. Στο μέρος όπου η θρυλική μάρκα ιδρύθηκε το 1910, το πρώτο σημείο με τη νέα εταιρική ταυτότητα εκφράζει το κλασσικό στιλ της μάρκας, αλλά παράλληλα και την είσοδο της στη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

Ο έντονος συμβολισμός συνεχίζεται και από το γεγονός ότι η έκθεση βρίσκεται στο ίδιο σημείο όπου το 1910 το Portello, το πρώτο εργοστάσιο της μάρκας, ξεκίνησε να δίνει ζωή στα μοντέλα της. Σήμερα, στο ίδιο σημείο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Alfa Romeo. Την ίδια στιγμή ενισχύεται και η στενή σχέση που έχει η μάρκα με την παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας, του design και της Ιταλικής δημιουργικότητας, στοιχεία που αποτελούν πηγή έμπνευσης για την Alfa Romeo. Σε κάθε περίπτωση, η εστίαση παραμένει στους ανθρώπους και για αυτό το λόγο η Alfa Romeo προσφέρει στους πελάτες της μια απολαυστική εμπειρία, η οποία τονίζει τις αξίες της, αλλά και το όραμα της για το μέλλον.

Η μοντέρνα και παράλληλα απέριττη σχεδίαση της νέας εταιρικής εικόνας, τονίζει και την τεχνολογική πλευρά της μάρκας. Ο συνδυασμός του έντονου χρώματος “Alfa Red” που εκφράζει την αγωνιστική ιστορία της μάρκας, με την κομψότητά των διαφόρων τόνων του γκρι ολοκληρώνουν την αίσθηση ποιότητας και καινοτομίας που κάνουν τόσο ξεχωριστή την Ιταλική μάρκα και της προσδίδουν μια μοναδική θέση στον όμιλο Stellantis.

Αντίστοιχα και στο εσωτερικό της έκθεσης, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί αλλά και η διαχείριση του φωτός, θυμίζουν τα premium στοιχεία που μπορεί να βρει κανείς και στα μοντέλα της μάρκας. Στο χώρο εκτός από τα αυτοκίνητα, ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει και την ιστορία της μάρκας, αλλά και να γνωρίσει τις νέες εξελίξεις και την παρουσία της στους αγώνες και ιδιαίτερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Πρωταγωνιστική θέση στα εγκαίνια της νέας εικόνας έχει η Alfa Romeo Tonale, το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της μάρκας που αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής, διατηρώντας παράλληλα το αυθεντικό DNA της μάρκας.

Francesco Calcara, Senior Vice President Global Marketing and Communication Alfa Romeo:

«Τα εγκαίνια εδώ στο Μιλάνο της πρώτης εγκατάστασης με τη νέα εταιρική εικόνα αποτελεί μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς, αλλά και μια ευκαιρία να δείξουμε για ακόμα μια φορά την Ιταλική μας καταγωγή, αλλά και το ότι παραμείνουμε πιστοί στις ρίζες μας. Με την Tonale, η Alfa Romeo, ζει μια επανάσταση, αλλά και μια «μεταμόρφωση» που δεν αφορά μόνο στο προϊόν, αλλά και στην ποιότητα και τη συνολική εμπειρία του πελάτη.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.