Η Vespa Pic Nic

By  |  0 Comments

Η Vespa αντιπροσώπευε πάντα τη χαρά της ζωής και των αγώνων για το μέλλον. Τεχνολογικά προηγμένη και πάντα πρωτοπόρος για την εποχή της, ενώ παραμένει πιστή στον μοναδικό και διαχρονικό σχεδιασμό της. Η Vespa Primavera, ειδικότερα, είχε πάντα μια νεανική και φρέσκια ψυχή χάρη στην ελαφρότητα και το στυλ της. Ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, έφερε μία εναλλακτική και νεανική πρόταση μετακίνησης στην κυκλοφοριακή συμφόρηση των πόλεων.

Σε έναν κόσμο που ανακαλύπτει ξανά την ομορφιά της επαφής με τη φύση, η Vespa Primavera παρουσιάζεται στη νέα αποκλειστική έκδοση Pic Nic, που δημιουργήθηκε ακριβώς για να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το καθημερινό άγχος και να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές στην ύπαιθρο με τον πιο κομψό και ξέγνοιαστο τρόπο. Πάντα με τις απαλές γραμμές, τις ζωηρές επιδόσεις και την ευκολία οδήγησης της Vespa.

Η Vespa Pic Nic διαθέτει ειδικό εξοπλισμό, σχεδιασμένο για να απολαμβάνετε καλύτερα τις βόλτες στον καθαρό αέρα, στις εξορμήσεις εκτός πόλης ή στις κρυμμένες πράσινες γωνιές των πόλεων. Η Vespa Pic Nic είναι εξοπλισμένη με ένα κομψό καλάθι πικνίκ από ξύλο ρατάν, που περιέχει μια βολική αφαιρούμενη τσάντα ψυγείο και φυσικά την απαραίτητη κουβέρτα πικνίκ, κατασκευασμένη από ειδικό αδιάβροχο ύφασμα ζακάρ που ακολουθεί το μοτίβο του πλεκτού καλαθιού.

Τόσο το καλάθι όσο και η κουβέρτα, είναι διακοσμημένα με το λογότυπο Vespa Pic Nic, και μπορούν να μεταφερθούν άνετα στις εμπρός και πίσω σχάρες αποσκευών χρωμίου, που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό αυτής της ειδικής έκδοσης. Μάλιστα η κουβέρτα τυλίγεται χάρη στους δερμάτινους ιμάντες και μεταφέρεται εύκολα με μία πρακτική λαβή.

Σχεδιασμένη στα χρώματα Verde Pic Nic και Grigio Pic Nic με κομψά γραφικά στα πλαϊνά, η Vespa Pic Nic χαρακτηρίζεται επίσης από μια ειδική δίχρωμη σέλα, στην οποία το μπεζ κάθισμα συνδυάζεται με ένα σκούρο καφέ πίσω τμήμα με ένα ιδιαίτερο μοτίβο. Η σέλα είναι επίσης διακοσμημένη με ανοιχτό γκρι κορδόνι και ιμάντα με την ιταλική σημαία.

Η σκούρα καφέ απόχρωση εμφανίζεται και στα λαστιχένια ένθετα στα υποπόδια και στο μπροστινό μέρος, στα διακοσμητικά της χαρακτηριστικής γραβάτας. Η εμφάνιση ξεχωρίζει επίσης από τα χρωμιωμένα προφίλ της ποδιάς και τις γκρι ζάντες με ασημί φινίρισμα. Όπως σε κάθε ειδική έκδοση Vespa, μια πλακέτα στο εσωτερικό της ποδιάς προσδιορίζει τη σειρά.

Η Vespa Pic Nic διατίθεται στα σημεία πώλησης Vespa, στις ενδεικτικές τιμές λιανικής 4.290€ για την έκδοση 50 και 5.290€ για την 125.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.