Ράλλυ Σεληνόφωτος από την ΟΡΚΑ

By  |  0 Comments

Η λέσχη ΟΡΚΑ διοργανώνει στις 16 Ιουλίου το Ράλλυ υπό το Σεληνόφως με εκκίνηση την Ερέτρια στην Εύβοια.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα κλασικά οχήματα καθώς και τα youngtimer. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 70€ ανά όχημα που περιλαμβάνει: Έξοδα αδειοδότησης της ΦΙΛΠΑ – Την ασφάλεια του αγώνα – Τα οργανωτικά έξοδα – Τα Roadbooks – Τα κύπελλα ανά κατηγορία – και το δείπνο για το πλήρωμα (2 άτομα).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκέντρωση των οχημάτων θα γίνει στον Άγιο Στέφανο (Το Χωριάτικο) από τις 16:00 έως τις 16:45 όπου θα γίνει αναχώρηση για Ωρωπό. Στις 17:30 αποπλέει το ferry boat για Ερέτρια.

Η εκκίνηση του πρώτου οχήματος θα γίνει στις 19:00. Ο αγώνας περιέχει 2 ειδικές διαδρομές και συνολικό μήκος 30χλμ. Μετά το πέρας του Ράλλυ (τερματισμός στην Αμάρυνθο), θα ακολουθήσει το δείπνο, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή στο εστιατόριο ”Το Κοράλι”.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Τσοκανής Τιμολέων 698 698 7770 & Ντάγκαλος Χρήστος 697 585 4056. Ο Αγώνας θα γίνει τηρώντας τον ΚΟΚ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.