Το ηλεκτρικό FIAT 500 με μέγιστο όφελος μέσω του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ”

By  |  0 Comments
  • Με την ενεργοποίηση του «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ», το αμιγώς ηλεκτρικό FIAT 500 γίνεται ακόμα πιο προσιτό, με όλες τις εκδόσεις του να αξιοποιούν στο μέγιστο τα οφέλη που προκύπτουν από το πρόγραμμα κρατικής επιδότησης.
  • Μέσω του προγράμματος, η γκάμα του ηλεκτρικού 500 ξεκινά από τις 25.550 ευρώ, ενώ το μοντέλο επωφελείται και από επιπλέον εκπτώσεις που προκύπτουν από τα χαρακτηριστικά του «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ». 
  • Όπως και όλα τα μοντέλα της FIAT, το ηλεκτρικό 500 καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Η εγγύηση για την μπαταρία έχει 8ετη ισχύ και έως 160.000χλμ.

Με την εφαρμογή του «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ», το νέο ηλεκτρικό 500 γίνεται ακόμα πιο προσιτό, με τις τιμές της οικογένειας του μοντέλου να ξεκινούν από τις 25.550 ευρώ για την έκδοση 500e (RED) με την μπαταρία των 42kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως και 460χλμ. σε αστικές συνθήκες και 320χλμ. σε μικτές συνθήκες (WLTP). Το πλαίσιο του κρατικού προγράμματος περιλαμβάνει και επιπρόσθετα οφέλη, όπως για παράδειγμα επιπλέον 1.000 ευρώ bonus απόσυρσης συμβατικού αυτοκινήτου, καθιστώντας ακόμα πιο συμφέρουσα την απόκτηση ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος. Όλες οι εκδόσεις του ηλεκτρικού 500 αξιοποιούν το μέγιστο όφελος των 8.000 ευρώ που προβλέπει το «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ», καθώς και τις δυνητικές επιπλέον παροχές του προγράμματος.

Το αμιγώς ηλεκτρικό 500 είναι το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του που είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις σε επίπεδο αμαξώματος (hatchback, cabrio και 3+1). Παράλληλα χάρη στην έξυπνη σχεδίαση και τις προηγμένες τεχνολογίες που αξιοποιεί, κατέκτησε για την αποδοτικότητα του τη μέγιστη διάκριση στις δοκιμές του GrennNCAP, αλλά και κορυφαία αποτελέσματα στην αξιολόγηση του EuroNCAP σε επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Τορίνο, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της FIAT διαθέτει σύστημα φόρτισης με δυνατότητα έως 85kW, στοιχείο που του επιτρέπει σε κατάλληλο δίκτυο να φορτίζει (0%-80%) σε μόλις 35 λεπτά. Παράλληλα η προηγμένη αρχιτεκτονική του το έχει καταστήσει την ιδανική πλατφόρμα πάνω στην οποία ο Όμιλος Stellantis εξελίσσει ιδιαίτερα υποσχόμενες τεχνολογίες για το μέλλον της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης, όπως είναι η επαγωγική φόρτιση και η διασύνδεση με δίκτυα V2G (vehicle-to-grid). Έξυπνο, προηγμένο, πρακτικό, αλλά και προσιτό, το ηλεκτρικό 500 εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της FIAT για το μέλλον της αυτοκίνησης.    

Το σύνολο των εκδόσεων του αμιγώς ηλεκτρικού 500 καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ., ενώ η συστοιχία των μπαταριών έχει 8ετη κάλυψη για έως και 160.000χλμ.  

*Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθύνεται και στην επίσημη σελίδα του προγράμματος, «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ – Β’ ΚΥΚΛΟΣ»  

https://kinoumeilektrika2.gov.gr/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.