Αποχαιρέτησε την Κρήτη το EKO Acropolis Rally Road Truck

By  |  0 Comments

Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις άφησε πίσω του την Κρήτη, έχοντας ολοκληρώσει μια περιοδεία τριών εβδομάδων, με «αποστολή» τη διάδοση της σπουδαιότητας της Οδικής Ασφάλειας.

Στην Πλατεία Κατεχάκη, στα Χανιά, έκανε την τελευταία στάση της περιοδείας του στην Κρήτη το EKO Acropolis Rally Road Truck. Η δράση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αγκαλιάστηκε από το Δήμο Χανίων, την ΕΛ.ΑΣ., την Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων, τη ΣΙΠΑΚ, το ΚΤΕΛ Χανίων και τη Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας. Κατά το διήμερο της παραμονής του φορτηγού στο ενετικό λιμάνι της πόλης, παράλληλα με τις δράσεις που εκτελούνταν στο εσωτερικό του με τη βοήθεια προσομοιωτών οδήγησης, χρήσης γυαλιών προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, προβολής καρτών Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές, στήθηκαν και επιπλέον ενέργειες, με διαδραστικά παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής για μικρά παιδιά, καθώς και αλκοτέστ κ.ά..

Στις τρεις εβδομάδες της περιοδείας του, που ξεκίνησε από το Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο στις 28 Ιουλίου και συνεχίστηκε σε Τυμπάκι, Μοίρες, Μάταλα, Πύργο, Αρκαλοχώρι, Ασήμι, Καστέλι, Μοχό, Γάζι και Ρέθυμνο, πριν καταλήξει στα Χανιά, το EKO Acropolis Rally Road Truck υποδέχτηκε περισσότερους από 2.500 επισκέπτες, οι οποίοι οδήγησαν στους προσομοιωτές του και ενημερώθηκαν για θέματα Οδικής Ασφάλειας.

Στο επόμενο διάστημα θα βρίσκεται στην Αθήνα (σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα), ενώ η δράση του θα συνεχιστεί και σε περισσότερες περιοχές της χώρας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.