Δεύτεροι Έλληνες οι Βασίλειος και Ιωάννης Βελάνης

By  |  0 Comments

Στη δεύτερη θέση της άτυπης Ελληνικής κατάταξης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις βρίσκονται οι Βασίλειος και Ιωάννης Βελάνης, έπειτα από την ολοκλήρωση του σκέλους του Σαββάτου. Το πλήρωμα της VE2 Rally Team κινήθηκε μυαλωμένα στις έξι ειδικές διαδρομές της ημέρας και οδεύει για δεύτερη συνεχή χρονιά προς τον τερματισμό στον δυσκολότερο, ίσως, αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Το δίδυμο της ομάδας, γνωρίζοντας τη δυσκολία των διαδρομών του Σαββάτου, ακολούθησε συγκεκριμένη στρατηγική προκειμένου να πετύχει το στόχο του: «Ήταν μια δύσκολη μέρα και καταφέραμε να βγούμε αλώβητοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συνοδηγό μου, Ιωάννη Βελάνη που με καθοδήγησε θαυμάσια. Οι ειδικές είχαν ξεκάθαρα ακροπολικό χαρακτήρα. Ήταν σκληρές με πολλές διάσπαρτες πέτρες. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, με τη ζέστη να είναι αφόρητη εντός και εκτός μπάκετ. Καταφέραμε να επιβιώσουμε και συνεχίζουμε», ήταν τα λόγια του οδηγού της ομάδας.

Το τελευταίο σκέλος του αγώνα περιλαμβάνει τρεις ειδικές διαδρομές, με τα πληρώματα να τερματίζουν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας: «Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε και πάλι με συγκεκριμένη στρατηγική και με μυαλό, να προστατέψουμε το αυτοκίνητο και να ανεβούμε στη ράμπα του τερματισμού για δεύτερη συνεχή χρονιά. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας , γιατί το Ράλλυ Ακρόπολις πάντοτε κρύβει παγίδες», τόνισε ο Βασίλειος Βελάνης.

Χορηγοί της VE2 Rally Team στη φετινή προσπάθειά της στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι η Singer, η Toyotomi, η Wakey Wakey, το Μπεργκεράδικο του Jaw, η Technohull και η Serkova. Στο πλευρό της ομάδας είναι επίσης η Ergorom, η Cosmote TV, οι 4Τροχοί και το enikos.gr.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.