Η Hyundai Ελλάς στο Athens Flying Week 2022

By  |  0 Comments
  • Ένα φαντασμαγορικό Air Show με μοναδικές εμπειρίες και έντονες συγκινήσεις συνεχίζεται αύριο 18 Σεπτεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης της Τανάγρας, με την υποστήριξη της Hyundai Ελλάς.

Η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2022, με τους πάνω από 500.000 πιστούς θαυμαστές από όλο τον κόσμο, επιστρέφει για να γιορτάσει φέτος τα 10 χρόνια της μεγαλύτερης αεροπορικής επίδειξης της Ελλάδας !

H Hyundai Ελλάς με ιδιαίτερη χαρά στηρίζει το φετινό Air Show καλύπτοντας με την πλήρη γκάμα των μοντέλων Hyundai τις ανάγκες μετακίνησης των στελεχών και VIP προσκεκλημένων της διοργάνωσης.

Ξεχωριστή θέση στη διοργάνωση κατέχει η πανίσχυρη γκάμα υψηλών επιδόσεων “Ν” της Hyundai, με τα “υπερόπλα” i20 N, i30 N και ΚΟΝΑ Ν να δίνουν δυναμικό “παρών”, αφού η οδηγική συγκίνηση είναι κοινός παρονομαστής για έναν οδηγό Ν και έναν πιλότο.

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν από κοντά την μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας και να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό air show. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν επιδείξεις αερομοντελιστών καθώς και να φωτογραφηθούν δίπλα σε αεροσκάφη και ελικόπτερα, μαζί με τους πιλότους, στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης https://www.athensflyingweek.gr.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.