Το 6ο Rally Regularity Κορίνθου

By  |  1 Comment

Πιστοί από το 2016 στο ραντεβού, οι “κλασσικοί” θα συναντηθούν για τον αγώνα του Πρωταθλήματος Regularity της ΟΜΑΕ , το 6ο Rally Regularity Κορίνθου που θα γίνει την Κυριακή 30 Οκτώβρη 2022.
 
Οργανωτής η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας και την στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΚΕ.Π.Α.Π.) του Δήμου Κορινθίων.
 
 
Για φέτος οι διαδρομές που έχουν επιλεγεί είναι κυρίως στην Ανατολική Κορινθία. Με 8 Δοκιμασίες ακριβείας, 14 μετρήσεις και απαιτήσεις στην πλοήγηση που θα δώσoυν την ευκαιρία σε κάθε πλήρωμα να διασκεδάσει και να διακριθεί.
 
Ο αγώνας θα αποτελείται από  δύο σκέλη , το 1ο σκέλος με μήκος 98,80km θα φθάσει στον όμορφο κόλπο του Κόρφου αφού περάσει από Χιλιομόδι, Αγιονόρι , Λήμνες Δήμαινα. To 2o σκέλος με 60,50km θα τερματίσει στην Κλασσική Αρχαία Κόρινθο , αφού πέρασε από Σοφικό, Ρυτό , Αθίκια .
 
Αρωγοί στην διοργάνωση ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου και η AUTOVISION ΙΚΤΕΟ Κορίνθου 
 
Για περισσότερος πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Α. Κορινθίας,www.alak.gr  και στο τηλέφωνο 6947814171 Σωτηρόπουλος Γιώργος

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.