Το πρώτο Βirò Store Athens άνοιξε τις πόρτες του στο Κολωνάκι

By  |  0 Comments

Το μικρότερο ηλεκτρικό όχημα στον κόσμο, που ακούει στο όνομα Βirò, υποδέχθηκε όλους τους λάτρεις της οικολογικής μετακίνησης, στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος του, στην οδό Τσακάλωφ 22α στο Κολωνάκι. Από 8.880 ευρώ.

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 19:00, βρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του επιχειρηματικού κόσμου, δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου και πλήθος καλεσμένων.

Τα επίσημα εγκαίνια του Βirò Store Athens, μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Τεντόμας Χρήστος, ενώ την τελετή αγιασμού πραγματοποίησαν ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος και ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος, Γαβριήλ.

Από την Βirò Hellas, η Τζίμα Γιώτα αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, δήλωσε ότι:

«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μυήσουμε τους οδηγούς μέσω της χρήσης ενός Biro στην κουλτούρα του Eco Mobility.

Η απάντηση για μετακινήσεις στα αστικά κέντρα των πόλεων με χαμηλό κόστος, ευελιξία, εξοικονόμηση χρόνου και ευκολία στο παρκάρισμα, βρίσκεται στο Biro. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα κατακτήσει τις καρδιές των οπαδών για πιο καθαρές και ανθρώπινες πόλεις».    

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία στην εκδήλωση, του εμπνευστή και δημιουργού του Biro από την Ιταλία, Matteo Maestri ο οποίος δήλωσε:

«Είμαστε πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι με την έναρξη των πωλήσεων Βirò στην Ελλάδα, όπως νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τον νέο συνεργάτη μας στη χώρα, που έχοντας αγαπήσει την φιλοσοφία της μάρκας θα εξασφαλίσει μία επιτυχημένη πορεία του Βirò και στην ελληνική αγορά».

Να αναφερθεί ότι η στρατηγική επιλογή της τοποθεσίας του καταστήματος, ενισχύει την στόχευση του Βirò να φτάσει σε εκείνες τις περιοχές της πόλης, όπου η κίνηση και η στάθμευση είναι δύσκολη, αναδεικνύοντας τον αστικό χαρακτήρα του οχήματος.

Στο νέο κατάστημα, οι επισκέπτες θα έχουν πλέον την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όλες τις εκδόσεις του οχήματος, να το οδηγήσουν και να απολαύσουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από την ομάδα της Βirò Hellas.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.