Roman Roads 2023

By  |  0 Comments

Το Roman Roads 2023 διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ιταλία, το διάστημα 18 με 22 Απριλίου 2023. Αφετηρία και πάλι η αιώνια πόλη, η Ρώμη.

Φέτος o διοργανωτής Triskelion με επικεφαλής τον ικανό και έμπειρο Γιάννη Καράμπελα, επέλεξε περιοχές του Λάτσιο και της Τοσκάνης με τερματισμό την σαγηνευτική Φλωρεντία. Η εκδήλωση, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Scuderia Campidoglio, μία από τις παλαιότερες Ιταλικές Λέσχες Αυτοκινήτου με έδρα την Ρώμη. Με 600 χλμ. διαδρομής, 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 36 μετρήσεις οι αγωνιζόμενοι θα απολαύσουν ένα μοναδικό πενθήμερο, γεμάτο ιστορία, γεύσεις και μοναδικές τοποθεσίες! Highlight και πάλι, η μοναδική νυχτερινή ειδική στην Ρώμη.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κουσκούτης

Ο ήπιος ανοιξιάτικος καιρός θα επιτρέψει σε όλους να πλοηγηθούν με ασφάλεια και να απολαύσουν τις υπέροχες διαδρομές γνωρίζοντας από κοντά μια άλλη πλευρά της Ιταλίας, δοκιμάζοντας παράλληλα οχήματα και πληρώματα εκτός των συνηθισμένων ελληνικών διαδρομών. Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 18 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Carpegna Palace Hotel Rome. Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει για το 1ο (νυχτερινό) Σκέλος το ίδιο βράδυ στις 22:30. Οι συμμετέχοντες, αφού διανύσουν 32 χιλιόμετρα μέσα από “κινηματογραφικά” τοπία της νυχτερινής Ρώμης, θα καταλήξουν στο λόφο Belvedere del Gianicolo με πανοραμική θέα της “αιώνιας πόλης”.

Έχοντας θέσει όριο τις 36 συμμετοχές (με τις 34 να έχουν ήδη καλυφθεί…), λόγω της φύσης του αγώνα και της ιδιαιτερότητας των σημείων επίσκεψης, το Roman Roads 2023 αποτελεί τον πρώτο αγώνα του TRIATHLON TROPHY 2023, του διεθνούς επάθλου , με 3 αγώνες (οι άλλοι 2 είναι το Transylvania Vintage Tour 24-28 Ιουνίου και το καθιερωμένο πλέον Tour du Péloponnèse 01-08 Οκτωβρίου).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

https://www.triskelion.gr/itinerary-programma-2

ΧΑΡΤΕΣ

https://www.triskelion.gr/maps-hartes-3

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.