Classic Legends Rally την Πρωταπριλιά

By  |  0 Comments

Το Classic Legends Rally συνεχίζει την μακρά παράδοση του ΣΙΣΑ στην διοργάνωση πολυήμερων αγώνων. Ξεκίνησε με το Classic Acropolis το 1999. Σκοπός αυτού του Ράλλυ είναι παλαιοί & νέοι οδηγοί & συνοδηγοί να συνεχίσουν να αγωνίζονται στις θρυλικές διαδρομές, όπου αγωνιζόμενοι-θρύλοι εκείνης της εποχής χάραξαν την αγωνιστική ιστορία της χώρας μας.

Το Σάββατο 1/4 θα γίνει η εκκίνηση από την Αγορά του Ολυμπιακού Σταδίου με ελεύθερη διαδρομή προς τα Τζιμέικα της Λειβαδιάς και θα ακολουθήσουν Μόδι, Καλλίδρομος, Ξυλικοί, Χάνι Ζαγκανά, Πανουργιάς, Συκέα, Κάλλιο, Πενταγιοί, Αρτοτίνα και Γραμμένη Οξιά για ανασυγκρότηση. Αρτοτίνα, Πενταγιοί, Κόκκινο και Αγία Ευθυμία θα φέρουν τους αγωνιζόμενους στην Ιτέα για διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Nafsika Palace. Την Κυριακή 2/4 θα γίνει η εκκίνηση της δεύτερης μέρας από τη μαρίνα της Ιτέας προς Προσήλιο, Βίνιανη, «51», Πανουργιά, Στρώμη και Αθανάσιο Διάκο για ανασυγκρότηση. Καστριώτισα, Πυρά, Καλοσκοπή, Οινοχώρι, Χάνι Ζαγκανά και Σουβάλα θα οδηγήσουν προς τον τερματισμό & την η απονομή επάθλων στην Αμφίκλεια.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό Ράλλυ ιστορικών αυτοκινήτων & Youngtimer με επίκεντρο τη Στερεά Ελλάδα, την περιοχή που είναι συνώνυμη με την ιστορία των Ράλλυ. Η συνολική αγωνιστική απόσταση ανέρχεται στα 560 χλμ., εκ των οποίων τα μισά αφορούν ειδικές διαδρομές. Σε αυτήν την απόσταση δεν περιλαμβάνεται η μετάβαση προς Λειβαδιά και από Αμφίκλεια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.