Διονυσιακό Ράλλυ από την ΦΙΛΠΑ (upd)

By  |  0 Comments

Η εκδήλωση, στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, είναι κυρίως περιηγητικού χαρακτήρα με 2 διαδρομές ακριβείας, με χρονομέτρη και επίσκεψη στο οινοποιείο Λαφαζάνη στην Νεμέα, πριν τον τερματισμό στο Ναύπλιο.

Το βράδυ του Σάββατου στο Amalia Hotel, μετά το γεύμα θα ακολουθήσει το αποκριάτικο πάρτι με dj και live μουσική, όπου αναμένονται ευφάνταστες μεταμφιέσεις ενώ θα ακολουθήσει και η βράβευση των ευφυέστερων μεταμφιέσεων!

Αναλυτικό πρόγραμμα και περαιτέρω διευκρινίσεις σύντομα.

Παράβολο συμμετοχής (διμελές πλήρωμα): Μέλη ΦΙΛΠΑ: 250€, Μη μέλη: 280€ μία διανυκτέρευση στο Amalia Hotel, ξενάγηση στο κτήμα Λαφαζάνη & γευσιγνωσία, δείπνο & party 18/02 (dj & ζωντανή μουσική), έξοδα διοργάνωσης, ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης.

ΟΙ δηλώσεις κλείνουν στις 13 Φεβρουαρίου 2023. Η Δήλωση συμμετοχής πρέπει να συνοδεύεται από την καταβολή του Δικαιώματος Συμμετοχής. Το 50% του Δικαιώματος θα επιστραφεί σε περιπτώσεις Ανάκλησης των Δηλώσεων έως και την 13 Φεβρουαρίου 2023. Επιστροφή του ποσού λόγω covid, μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης.

Έπαθλα απονέμονται:

Γενική κατάταξη

– Στους 1, 2, 3ους νικητές της Γενικής κατάταξης

Δεκτά να συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 1993 καθώς και πιστοποιημένα ΥOUNGTIMERS κατασκευής έως 2003.

Το διαγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης αποτελείται από:

Α. Τεστ και κουίζ κατά τη διάρκεια της διαδρομής
Β. Διαγωνισμό χορού και μεταμφίεσης
Γ. Σ.Ε.Χ. και Ειδικές διαδρομές

Α. ΒΡΑΒΕΙΑ για τεστ
Τα πληρώματα , με την εκκίνηση του αγώνα θα λάβουν ένα πακέτο με δραστηριότητες (τεστ και σπαζοκεφαλιές), το οποίο θα πρέπει να παραδοθεί στο Σ.Ε.Χ. στη Νεμέα συμπληρωμένο (εκτός από το τι μου ΄φερες που μπορεί να παραδοθεί και στο Ναύπλιο).
Συμπληρώνοντας τα τεστ, κουίζ κλπ, οι αγωνιζόμενοι μαζεύουν πόντους. Θα βραβευτούν το 1ο,2ο, και 3ο πλήρωμα με τους περισσότερους πόντους. Σε περίπτωση ισοψηφίας θα γίνει κλήρωση.

Β. ΒΡΑΒΕΙΑ για διαγωνισμούς

Β.1. Διαγωνισμός μεταμφίεσης
Οι αγωνιζόμενοι καλούνται να προσέλθουν στο δείπνο μεταμφιεσμένοι. Το θέμα της μεταμφίεσης είναι «Μπορεί να έρθω νύχτα…..», και κάθε ανάγνωσή του είναι ευπρόσδεκτη. Θα δοθεί βραβείο στην καλύτερη ανδρική μεταμφίεση, στην καλύτερη γυναικεία, στο καλύτερο ζευγάρι και στην καλύτερη ομάδα. Ειδικότερα, η ομάδα που θα βραβευτεί θα πάρει ΕΝΑ κύπελλο.

Β.2. Διαγωνισμός χορού «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» ή “Save the last dance for me…” Στην εκκίνηση θα δηλώσετε αν θέλετε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό χορού σε δύο κομμάτια, disco και latin. Μπορούν να συμμετάσχουν διαγωνιζόμενοι, επιβάτες, κριτές και επισκέπτες πλην της επιτροπής. Βραβεύονται ο καλύτερος χορευτής, η καλύτερη χορεύτρια, το καλύτερο ζευγάρι και η καλύτερη ομάδα.

Γ. ΣΕΧ και ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Θα βραβευτούν τα τρία καλύτερα πληρώματα της Γενικής Κατάταξης ανεξαρτήτως κατηγοριών.

Αν είστε φίλοι αυτού του τύπου διασκέδασης μη χάσετε αυτή την εκδήλωση.

Σημειώσεις:

1) Οχήματα microcars (κάτω των 1000cc) σε περίπτωση ισοβαθμίας κατατάσσονται στα αποτελέσματα σύμφωνα με την ηλικία τους με το παλαιότερο να προηγείται.

2) Οχήματα young timers δεν συμπεριλαμβάνονται στην γενική κατάταξη.

3) Ελεύθερη χρήση πρόσθετων οργάνων εκτέλεσης Ε.Δ.Α.

4) Κατά τον Τεχνικό Έλεγχο θα ελεγχθούν: Κάρτα FIA/FIVA, Ασφαλιστήριο, Τρίγωνο ασφαλείας, Πυροσβεστήρας, Φαρμακείο, δίπλωμα σε ισχύ.

Η συμμετοχή είναι με ευθύνη του πληρώματος, το οποίο πρέπει να έχει μεριμνήσει ώστε το όχημά με το οποίο συμμετέχει να είναι ασφαλισμένο. Οι Οργανωτές, τα στελέχη της οργάνωσης, η Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, η ΦΙΛΠΑ δεν είναι υπεύθυνοι για οποιοδήποτε ατύχημα ή τραυματισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν γνώση του ισχύοντος νομικού καθεστώτος περί της κυκλοφορίας ιστορικών αυτοκινήτων.

Οργανωτική Επιτροπή:

Πρόεδρος Εκδήλωσης: Γιώργος Αλεβιζόπουλος

Αλυτάρχης: Χρήστος Χατζηκωνσταντίνου

Αποτελέσματα/ Γραμματεία: Δανάη Σανταμούρη

Αγωνοδίκης: Θα ανακοινωθεί

Τεχνικός Έφορος: Θα ανακοινωθεί

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.