ΣΟΑΑ: Κοπή πίτας για το 2023

By  |  0 Comments

Τα μέλη και το ΔΣ του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου – ΣΟΑΑ έκοψαν την πίτα τους στην πρώτη εκδήλωση για το 2023 υπό την νέα διοίκηση.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ο.Α.Α. φιλοξένησε οδηγούς, συνοδηγούς, στελέχη και φίλους των αγώνων στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία είχε προγραμματιστεί εδώ και ένα μήνα περίπου. Ήταν η πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε η νέα Διοίκηση του Συνδέσμου μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου και τα μέλη του Δ.Σ. θα ήθελαν να γίνει υπό διαφορετικές συνθήκες στη χώρα. Παρόλα αυτά αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς, όλους όσοι παραβρέθηκαν στα γραφεία του Σ.Ο.Α.Α., στον Πειραιά. Ανθρώπους που ταξίδεψαν αρκετά χιλιόμετρα για να δηλώσουν την στήριξή τους στον Σύνδεσμο, αλλά και εκείνους που ανανέωσαν την συνδρομή τους για το 2023 ή γράφτηκαν για πρώτη φορά μέλη.

Παράλληλα ο Σ.Ο.Α.Α. ευχαριστεί όλες τις εταιρείες που στηρίζουν τον Σύνδεσμο με την προσφορά δώρων που αφορούν αγωνιστικό εξοπλισμό και άλλα προϊόντα που αξιοποιούνται από τους αγωνιζόμενους, ενώ ευχαριστεί και τα Σωματεία που προσέφεραν δωρεάν συμμετοχές στους τυχερούς σε αγώνες των φετινών πρωταθλημάτων και κυπέλλων ράλλυ, αναβάσεων και Drift.

Αναλυτικά δώρα προσέφεραν οι παρακάτω: Seajets, Racing Star, Aglopoulos Racing, Capspeed, Terra’s Sport, Power Boost Service, Αφοι Καραθανάση, Λεωνίδας Λεοντόπουλος, Peteformance, Pirelli Dealer Θεόδωρος Πέππας, Korakas Group.

Αναλυτικά τα Σωματεία προσέφεραν τα εξής:

Start Line – Δωρεάν συμμετοχή στην Ανάβαση Κύμης

Start Line – Δωρεάν συμμετοχή στην Ανάβαση Δημητσάνας

Start Line – Δωρεάν συμμετοχή στο Ράλλυ Παλλάδιο

Start Line – Δωρεάν συμμετοχή σε αγώνα Drift

ΕΛΛΑΔΑ – Δωρεάν συμμετοχή στην Ανάβαση Αττικής

ΕΛΛΑΔΑ – Δωρεάν συμμετοχή στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας

ΑΣΜΑ – Δωρεάν συμμετοχή σε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης

ΑΣΣΟΑΑ – Δωρεάν συμμετοχή στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου

Παράλληλα ο Σ.Ο.Α.Α. προσέφερε μια συμμετοχή σε οποιονδήποτε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος ή κυπέλλου (εκτός των Ράλλυ Ακρόπολις και Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις) στον τυχερό που βρήκε το φλουρί της πίτας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.