Το Εαρινό της ΛΕ.Κ.Α.Μ.

By  |  0 Comments

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 19ο ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΙ ΛΕ.Κ.Α.Μ. στον νομό Φλώρινας. Συνολικά 35 πληρώματα από την Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, το Κιλκίς, την Βέροια, την Κοζάνη, την Φλώρινα και το (!) Βέλγιο ήταν στην εκκίνηση.

Οι μαγευτικές διαδρομές προς τις Πρέσπες, προς το φράγμα Τριανταφυλλιάς, η φιλοξενία όλων στην όμορφη Φλώρινα, θα μείνουν για χρόνια χαραγμένες στις μνήμες όλων των αγωνιζομένων αλλά και όσων ακολούθησαν ως απλοί επισκέπτες τον αγώνα.

Στην γενική κατάταξη πρώτοι ήταν οι Καρμάζης -Χριστοδούλου, δεύτεροι οι Λαμπρής- Σκεπαστιανού και τρίτοι οι Δαλαμάρας- Μαλαματή.

Το Δ.Σ. της ΛΕ.Κ.Α.Μ. ευχαριστεί δημόσια τον ΤΑΣΟ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ (γνωστό για τις μεγάλες επιτυχίες του στους αγώνες αυτοκινήτου) για την μεγάλη του βοήθεια και στήριξη ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Η μεγάλη στήριξή του δείχνει την αγάπη και την αφοσίωσή του προς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ευχαριστίες επίσης στον συνδιοργανωτή Δήμο Φλώρινας και πιο συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Βασίλη Γιαννάκη και όλους τους αντιδημάρχους για την συνεργασία και την στήριξη τους (υλική και ηθική).

Και ακόμη τους χορηγούς BELLIS FAMILY, πρατήριο ΕΚΟ ΡΑΣΠΟΠΤΣΗΣ, την Express Service ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ, service car BABETOS RACING, SOUMPASIS rent a car, λιγνιτωρυχεία Αχλάδας ΡΟΖΑΣ, PETROU OIL, FLORINA OIL και τους χορηγούς επικοινωνίας FLORINIOTIKANEA.GR, NEAFLORINA.GR, Radio ΛΕΧΟΒΟ 97.1 FM.

Την Θεοδότη Τόττη και το προσωπικό τον ξενοδοχείων LINGOS και KING ALEXANDER για την φιλοξενία.

Την αστυνομική διεύθυνση Φλώρινας και πιο συγκεκριμένα το τμήμα τροχαίας για την βοήθεια ώστε να διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια ο αγώνας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.