Με 74 συμμετοχές

By  |  0 Comments

Με 74 σπάνια και ξεχωριστά ιστορικά οχήματα, θα εκκινήσει το ανοιξιάτικο 2o Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης του ΑΡΣΟΕ.

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του Σαββάτου 11 Μαρτίου, στο εμβληματικό Κεφαλάρι του Άργους όπου κάτω από τον αρχαίο βράχο και με σύμμαχο τον καλό καιρό, 74 σπάνια κλασσικά-ιστορικά οχήματα θα δώσουν την μάχη με το χρόνο, καλούμενα να εκτελέσουν με επιτυχία, συνολικά 10 Δοκιμασίες Ακριβείας. Ιδανικό σκηνικό, τα 200 χιλιόμετρα ανοιξιάτικου ορεινού τοπίου. Στο τέλος της διαδρομής, η φιλόξενη αρκαδική πρωτεύουσα, η Τρίπολη, ανοίγει την αγκαλιά της.

Η αφετηρία, στις 15:00 στο μυστηριακό Κεφαλάρι. Με 100 περίπου χιλιόμετρα το πρώτο, σαββατιάτικο σκέλος και 5 Δοκιμασίες Ακριβείας ως το τέλος στην Πλατεία Άρεως της Τρίπολης, που θα βρει τους συμμετέχοντες και πάλι παρατεταγμένους κάτω από το άγαλμα του γέρου του Μωριά. Επανεκκίνηση για το Κυριακάτικο 2ο Σκέλος με ακόμη 100 περίπου χιλιόμετρα και 5 Δοκιμασίες Ακριβείας ως το τερματισμό στο Λεβίδι. Εκεί, το καθιερωμένο αρκαδικό γεύμα και η απονομή.

Είδαμε με χαρά τους περισσότερους από τους περσινούς συμμετέχοντες να επιστρέφουν. Αγωνιζόμενοι από όλες τις λέσχες να δίνουν δυναμικά το παρόν φέρνοντας “διαμάντια” της αυτοκίνησης στην αφετηρία.

H εισαγωγή του Χρονολογικού Συντελεστή (Co-Efficient), σε συνδυασμό με απλές Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας (είτε με Μέση Ωριαία Ταχύτητα, αλλά κυρίως με απόλυτο χρόνο) πέρα από την διασκέδαση των πληρωμάτων δίνει ίσες ευκαιρίες, ακόμη και σε συμμετέχοντες με μηδενική εμπειρία για διάκριση. Με μεγάλη μας χαρά είδαμε τις συμμετοχές να φτάνουν τις 74 και πληθώρα οχημάτων στις κατηγορίες F και G που πλέον τείνουν να γίνουν σπάνιο θέαμα σε εκδηλώσεις.

Ο διοργανωτής ευχαριστεί τον Δήμο Τριπόλεως, αιρετούς και στελέχη, για όλες τις προσπάθειες τους προκειμένου να προσφερθεί στους συμμετέχοντες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χωρίς δε, την υποστήριξη των χορηγών, θα ήταν αδύνατον να υπάρχουν τόσες πολλές παροχές. Τους παραθέτουμε: ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ, ΜΠΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, SPEED PARK TRIPOLIS, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ ΠΙΤΕΡΟΣ. Η οργανωτική επιτροπή υπόσχεται να προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα απολαυστικό διήμερο Regularity Event.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.