Το νέο ΔΣ του AC3

By  |  0 Comments

Στο Άργος την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες του AC3/Argolis Classic Car Club.

Η αθρόα προσέλευση των ταμειακώς εντάξει τακτικών μελών του Σωματείου από Αττική, Κορινθία, Αρκαδία και Αργολίδα εξασφάλισε την απαραίτητη πλειοψηφία βάσει του καταστατικού και έτσι το απερχόμενο Δ.Σ κατά την τακτική Γ.Σ, έκανε έκθεση των πεπραγμένων της θητείας του, υπέβαλλε ταμειακό απολογισμό, αναγνώσθηκε η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και απαλλάχθηκε από κάθε ευθύνη.

Στη συνέχεια σε φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα που ξέρει να δημιουργεί ο AC3, πραγματοποιήθηκαν οι Αρχαιρεσίες του με μυστική ψηφοφορία και η Εφορευτική Επιτροπή ανακήρυξε τους υποψηφίους που εκλέχτηκαν.

Την επόμενη ημέρα το νεοεκλεγμένο Δ.Σ. αφού συνεδρίασε, συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε μεταξύ των μελών του τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γραμματέα, τον Ταμία και τους Εφόρους των Τμημάτων.

Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ.

Ντανάκας Γεώργιος Πρόεδρος

Γιαννούλης Εμμανουήλ Αντιπρόεδρος

Λακασάς Απόστολος Γραμματέας

Ουλή Θεοδοσία Ταμίας

Στεφάνου Τάκης Μέλος -Τεχνικός έφορος

Κωτσονόπουλος Νικόλαος Μέλος – Τεχνικός έφορος

Σιώτος Ιωάννης Μέλος – Έφορος εκδηλώσεων

Eλεγκτική Επιτροπή

Ματραλής Τάκης

Καραδήμας Δημήτριος

Σκανδάλης Νικόλαος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.