Το Εαρινό της ΦΙΛΠΑ στις Σπέτσες 7-9/4

By  |  0 Comments

Ανακοινώθηκε η δημοφιλής εκδήλωση και αναρτήθηκε η δήλωση συμμετοχής και ο κανονισμός στην ιστοσελίδα της λέσχης. Ιδανική εκδήλωση αν θέλετε να πάτε μια ωραία βόλτα με το ιστορικό σας οπότε βιαστείτε και στείλτε την συμμετοχή σας άμεσα γιατί προβλέπεται συνωστισμός!

Το παράβολο συμμετοχής για διμελές πλήρωμα για Μέλη ΦΙΛΠΑ είναι €390 (διανυκτέρευση Poseidonion Grand Hotel και Armata Hotel). Για διανυκτέρευση στο Roumani Hotel €360/ €340 στο Κοχύλι Hotel και €230 χωρίς διανυκτέρευση.

Μη Μέλη ΦΙΛΠΑ:

€460 διανυκτέρευση Poseidonion Grand Hotel και Armata Hotel

€420 διανυκτέρευση Roumani Hotel / €390 Κοχύλι Hotel / €270 χωρίς διανυκτέρευση.

Το παράβολο συμμετοχής περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, χρονομέτρηση 2ημερών , γεύμα απονομής, ασφαλιστική κάλυψη, οδική, βοήθεια και έπαθλα.

Σημειώσεις:

1. Η σειρά προτεραιότητας για την διαμονή στο ξενοδοχείο «Poseidonion», ορίζεται κατά σειρά παλαιότητας των οχημάτων (παλαιότερο προς νεότερο). Αν κάποια συμμετοχή δεν κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος και επιλέξει άλλο ξενοδοχείο, τότε η θέση καλύπτεται από την συμμετοχή με το αμέσως επόμενο ηλικιακά αυτοκίνητο.

2. Η κράτηση στο ξενοδοχείο «Poseidonion», αφορά ΜΟΝΟ ένα δίκλινο ανά συμμετοχή, ενώ μονόκλινα δωμάτια διατίθενται μόνο στα ξενοδοχεία Roumani και Κοχύλι.

3. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας καταλυμάτων στο νησί, δεν θα γίνουν επιπλέον κρατήσεις δωματίων, πέραν αυτών της κάθε συμμετοχής. Η λέσχη θα ενημερώςει για διαθεσιμότητα μετά το κλείσιμο των συμμετοχών.

4. Για την κάλυψη των αναγκών της εκδήλωσης, η οργάνωση ίσως χρησιμοποιήσει και επιπλέον ξενοδοχεία από τα παραπάνω, ίδιας κατηγορίας.

Λήξη συμμετοχών: 3 Απριλίου 2023. Η Δήλωση συμμετοχής πρέπει να συνοδεύεται από την καταβολή του Δικαιώματος Συμμετοχής. Το 50% του Δικαιώματος θα επιστραφεί σε περιπτώσεις ανάκλησης των Δηλώσεων έως και την 3 Απριλίου 2023. Επιστροφή του ποσού λόγω covid, μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.