Με 37 πληρώματα εκκινεί το Roman Roads 2023 στην «Αιώνια Πόλη»

By  |  0 Comments

Το Roman Roads 2023 διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ιταλία, το διάστημα 18 με 22 Απριλίου.

Αφετηρία και πάλι η αιώνια πόλη, η Ρώμη. Φέτος επιλέχτηκαν περιοχές του Λάτσιο και της Τοσκάνης με τερματισμό την Φλωρεντία. Η εκδήλωση, πραγματοποιείται από το ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ σε συνεργασία με την Scuderia Campidoglio, μία από τις παλαιότερες Ιταλικές Λέσχες Αυτοκινήτου με έδρα την Ρώμη.  Συνολικά 37 Πληρώματα από 12 χώρες μεταξύ των οποίων 16 Ελληνικά θα διανύσουν 600 χλμ διαδρομής με 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 36 μετρήσεις και θα απολαύσουν ένα μοναδικό πενθήμερο, γεμάτο ιστορία, γεύσεις και μοναδικές τοποθεσίες! Highlight και πάλι, η μοναδική νυχτερινή ειδική στην Ρώμη.

Ο ήπιος ανοιξιάτικος καιρός θα επιτρέψει σε όλους να πλοηγηθούν με ασφάλεια και να απολαύσουν τις υπέροχες διαδρομές γνωρίζοντας από κοντά μια άλλη πλευρά της Ιταλίας, δοκιμάζοντας παράλληλα οχήματα και πληρώματα εκτός των συνηθισμένων ελληνικών διαδρομών. Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 18 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza Rome. Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει για το 1ο (νυχτερινό) Σκέλος το ίδιο βράδυ στις 22:30, με τους συμμετέχοντες να διανύουν 22 χιλιόμετρα μέσα από “κινηματογραφικά” τοπία της νυχτερινής Ρώμης.

Το Roman Roads 2023 αποτελεί την πρώτη εκτός Ελλάδας προσπάθεια σε συνεργασία με την Scuderia Campidoglio. Αποτελεί δε μέρος του TRIATHLON TROPHY 2023, του διεθνούς επάθλου , με 3 αγώνες (οι άλλοι 2 είναι το Transylvania Vintage Tour και το Tour du Péloponnèse).

Ο διοργανωτής ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς ANEK LINES και SUPERFAST FERRIES (ATTICA GROUP)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.